Imponerande!!!

Jag har nyss installerat skrivaren på min dator oxå. Så coolt med en trådlös, vi har ju haft det i många år men det funkade aldrig riktigt med den gamla att trådlöst ansluta till min dator. Nu köpte vi en ny skrivare i somras. Jag klickade på anslut ny skrivare och valde serie, vips hör jag hur vår skrivare börjar spotta ut ett papper, går och hämtar det, där var en kod, går tillbaka till min dator och där står mata in koden. Gjorde så och vips så var jag ansluten till skrivaren. Blev så inspirerad att jag provade ansluta min telefon oxå via bluetooth, det har heller inte funkat korrekt, efter lite tjorv och lite handhavande problem så lyckades jag ansluta även de två mot varann. Vi är ju van att det ploppar upp på skrämen att någon vill skicka något, hände inte när jag provade skicka foton mellan mobilen och datorn, fick bara felmeddelanden. Då ser jag en bluetooth ikon längst nere på skärmen, klickar på den och där måste jag välja om jag vill ta emot en fil eller skicka en fil. Valde ta emot och genast började det att rulla på. Så nu var det oxå klart, sparar mig en massa onödiga vändor när jag vill skicka en bild fr mobilen till datorn.

Zumban igår på Fysioteket var kanon, mycket tjoande, mycket gap, sång och mycket dans, ett kanon pass! Jag är ju inte riktigt frisk, svetten sprutade men inga problem med orken, det gick hur bra som helst. Idag känns det heller inte värre, tänkte att det gör nog det. Man ska ju inte träna när man är sjuk, jo jag vet men det är ju sååå svårt att ställa in! Men jag mår faktiskt lite bättre idag konstigt nog. Men jag tackar gudarna för att jag inte har STRONG denna vecka! Det hade jag nog måsta ställa in.

Regn och regn och regn, tur att jag hann få in studsmattan igår, vek undan duken och in i förrådet, men kantlisten hänger ännu ute, den var så blöt så jag tänkte den skulle torka!!! Ha ha, får se hur länge det tar!!! Spaet står oxå under taket, den får vi ta in så fort det går.

Idag är en zumba fri dag, vi har ingen kör heller, känns lite tråkigt i och med att jag inte kunde vara med förra gången. Men jag hade nog inte kunnat sjunga heller, jag har ju lite ont i halsen. Så kanske bästa att den blev inställd ändå. Jag har ju svårt att sjunga lite 🙂

Nu ska jag in och lägga ut två bilder på zumba bloggen, så klicka på länken här bredvid. Måte bara byta namn på knappen, företaget heter ju Annas Dance & Enjoy ❤ Anledningen att jag gör så här är ju för att dra in er på zumbabloggen ibland 😀

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: