Ledig idag igen!

Gud så skönt att ännu var ledig en dag till. Jag är trött som tusan, är lite små sjuk, lite ont i halsen och hostar lite. Men men det ger sig så småningom. Jag får försöka att ta det lite lugnt på zumban idag och peppa dom muntligt att jobba istället…. haha men det är lättare sagt än gjort. Jag blir ju så inne i musiken 🙂

Igår var det dags för Goldisarna, så kuuul, vi var 34 st igår igen, några avhopp, några som inte kunde förra veckan men kom nu, en ny 🙂 Igår kändes allt mer organiserat än förra gången. Men det är alltid struligt första gången innan man kommer igång. Igår hann jag få sagt det jag ville ha sagt, visa det jag ville visa. Det är det att första gången drar det ut lite på tiden med anmälningar, papper osv. Men nu så nu är det bara att köra på 🙂

Jag har skickat iväg fakturor idag, så företagsamt det låter, blir ju lite mallig jag 🙂 Nu har jag ändrat så mitt företagsnamn kommer med, Annas Dance & Enjoy plus loggan även där jag skickar fakturor…. hm glömde att ändra det på den första fakturan men till den andra gjorde jag det. Jag har skrivit ut kvitton till de som behöver det och nu ska jag kolla nya koreon. Imorgon blir det vilodag från zumban, då har jag The Lizz! Kören är ett så bra komplement till zumban, ösa med hårdrock istället för latino, man blåser ur hjärnan lite 🙂 Får se hur det ska gå att sjunga, jag har ju ont i halsen. Får väl viska, vi har ju uppträdande på lördag så det måste bli bättre fram till det 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: