Tråk väder och tråk helg

Vilken tråk helg det varit på många sätt. Orkanen Irma har dragit fram i karibien och nästan blåst bort allt, nu är den över Florida och härjar, något avmattad men ställer till det enormt iallafall. Alltså tänk bara efteråt, vilken förödelse och hur många som redan är fattiga och kanske inte har råd att reparera, tänk bara att köpa allt nytt i ”sak” väg som blivit förstört…. Sen har Hasse Alfredsson dött. Alla som jämt var på tv när man var barn dör en efter en, Tage Danielsson har ju varit död sedan länge, Brasse Brännström dog 2014, Magnus Härenstam året efter, Gösta Ekman i år och Janne Loffe Carlsson förra månaden. Det känns som lite konstigt att snart finns ingen av de kvar. Men det är klart jag är ju ingen ungdom jag heller så de måste ju vara alla mellan 70 och 90 år som var i min tv ruta när jag var barn.

”Det är ens skyldighet att hålla glädjen levande.
Det kan vara tungt, men man måste försöka.
Om man ger upp och drunknar i sorgen, ökar man världens elände.”
// Tage Danielsson

Jag har börjat få ont i halsen!!!! Nej vill inte, har inte tid, kurerar mig med enchinagard, halstabletter, aloe vera och ingefära shot och hoppas att den inte får grepp om mig! Kanske därför jag varit så jäkla trött hela helgen, la mig tidigt igår och somnade som en stock. Vaknade till när Danne kom och la sig, han hade Roffe med sig som attackerade en sovande matte med pussar, svansviftning, tugg i näsa och öron. Sen avslutade han med att sova på mig, på halsen. Han flyttade sig efter en stund och la sig vid sidan av mig. Jag vaknade till mitt i natten, då låg han nere vid fötterna, när han märkte att jag vaknat så kröp han upp och la sig vid min nacken tätt, tätt så jag kände hans små tassar och hur han kurade ihop sig bakom mig. Jag drog upp täckte och la lite över honom, han fryser lite min fina Roffe ❤

Idag blir det iallafall en rolig dag och kväll. Det är nämligen dags för Zumba Gold ❤ Så det blir att köra igenom programmet nu på förmiddagen en sväng. Ska iväg och kolla om jag hittar en kabel, en 10 meters så jag slipper skutta fram och tillbaka upp och ner över scenen, jag behöver stanna musiken lite då och då. Får se hur många som kommer tillbaka, vi var 34 stycken förra veckan, det brukar bli en del av hopp efter första gången. men då saknades flera som var ute och reste och andra jobbade. Men idag ska de vara på plats. Spännande och se hur många vi blir! Nä nu måste jag sätta fart!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: