Jobbat lite redan

Godmorgon på er! Jag har redan hunnit jobba lite nu på morgonkröken. Skickat iväg listor till Studiefrämjandet, jag samarbetar ju med dom i både kids och Gold. Så Jari behövde lite uppgifter. Nu är det iväg skickat, skönt, en uppgift mindre. Men nu ska jag ta ner lite musik till fitness som ska nötas in till på Tisdag.

Jobb på ”jobbet” idag, Danne jobbar oxå så vi är båda bort under dagen. Ungarna får hålla ställningarna här hemma. Vädret är allt annat är kul! Regn och blåst, riktig höst! Nåväl den måste ju komma den med. Spaet står ännu ute på tork, får se hur länge det ska måsta vara på tork! Det lär ju ta tid!

Det går så bra med Roffe, han är så duktig. Alicia råkade trampa på honom igår så han blev lite rädd för henne. Men vi vänjer honom sakta men säkert vid henne. Bara hon är snäll så kommer det att gå bra. Dvärg pinscher är ju kända för att ha humör!

Nu in på fb en sväng och sen börja göra lite morgonsysslor här hemma.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: