Ledig

Idag är jag tjänstledig från jobbet! Jag har min uppstart av zumba Gold idag så då har jag tagit tjänstledigt från jobbet. Och det kommer jag att ha de kvällar jag jobbar. Idag skulle jag haft morgon tur men i och med att det är 1 gången för denna termin så vill jag vara ledig, fixa det sista med lite listor, kablar, måste ha en längre till telefonen. Jag vill ta det lugnt, gå igenom hela koreografin och känna att jag kan ta det lugnt, ingen stress så här första dagen.

Helgen var lugn och skön på jobbet, vi hade en bra helg alla tror jag, både boenden och personal. Den värsta helgen är gjord för denna gång., Lång helg nästa vecka med men lite färre timmar under lördag och söndag. Nu var helgens pass 10-21,30 båda dagarna, nästa är det 12,15-22 både lör och sön. Så det blir lite mindre timmar att jobba.

Poolen är tömd, nu är det bara att det blir varmt och sol så det hinner torka, så kan man börja ta in den. Men det är mycket som ska städas och torkas. Alla presenningar, själva poolen och sen ska markisoleringen torka, spaet ska rengöras! Det är inte lite att göra!

Det går så bra med Roffe, han är jätte duktig. Han kommer jätte bra överens med både Larry och Dessie, han har lärt sig vilka katter man vågar titta närmare på och vem man ska absolut passa sig för. I skala snäll till katten from hell så är det:
1 Ozzy- snällheten själv, han vill bara älska alla oavsett vad du är, en riktig PRIDE katt ❤
2 Gudrun- The Big Boss- Hon pussar lite, låter de andra lite undersöka henne men inte för närgånget då klappar hon till, utan klor.
3 Shakira- The She Devil- hon är mest lite rädd för andra oavsett vad du är, Ozzy är den enda hon älskar, hon tittar gärna på andra men det är helt på hennes villkor, vill de andra kika lite på henne så åker klorna fram
4 Iza- The cat from hell!! Där kommer ingen nära förutom vi människor och inte alla där heller. Hon HATAR ALLA, ingen får lukta på henne, ja kanske Ozzy då, hon kan sova på samma bord som Gudrun med Shakira planerar hon garanterat ett mord på! Hundarna är riktiga hatobjekt, kunde hon så skulle hon stoppa upp en missil i röven på dom och skicka dom till outer space!

Ungarna har kommit in i skol lunken, Savannah har sett att det går att gå på Gränsskolan, det är inte så farligt som man tror. Rasmus pluggar, gör AM tester, han ska ju ta AM kortet nu. Han har lugnat ner sig igen. Han var lite hormonstinn här innan skolan började och första veckan. Men nu har det lugnat sig igen. Livet flyter med andra ord på hos familjen Svelin Tano. Nu ska jag in på zumba bloggen.

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: