Regn och regn

När tusan ska vi få in stor poolen, den står ännu ute!!! Den måste ju torka så det går som inte att bara vika in den efter tömning, vi har så många presenningar som oxå ska tvättas och torkas, mark isoleringen ska oxå torkas. Den behövs nog inte tvättas desto mer för den står på presenning men de måste torka innan vi sätter in dem i friggeboden. Jag vill inte ha mögel och annat där. Nå nån gång lär det väl bli lie bättre väder!

Nå jag gnäller över regn men hur det ser ut i Houston!!! och mer regn väntas, det är ju inte klokt! Stackars människor, inte bara förödelsen som är nu men allt som blivit förstört. Många kommer ju inte att ens kunna flytta in i sina hem igen, tänk kostnaderna för att rusta upp allt igen. Husgrunder, vägar, hela områden blir ju instabila av allt vatten, allt som blivit förstört, tänk vilka kostnader!! Så lite regn i Norrbotten ska vi kanske inte gnälla över, jag behöver bli av med 10 000 liter vatten samlat i en pool, den är inte ens spott i havet om man jämför med det!

Igår körde jag mitt första zumba pass efter 3 veckors uppehåll. Så jäkla kul det var, vi tjoade sjöng och skrek, så jäkla kuuuul. Det var ett himla ös på dansgolvet. Jag kände själv hur glad jag var, jag måste sett ut som ett fån hela passet. Zumba är verkligen något som gör en glad, de bekymmer du har försvinner när musiken startar och du bara dansar och har kul, helt enkelt Dance & Enjoy ❤

Jag känner att jag inte riktigt hinner med min famlj! Dennis skulle komma idag men jag ska på möte kom jag på i natt! måste flytta på dom till imorgon, då skulle jag haft kör med The Believers men jag hinner inte dit, får avboka det. Alltså jag behöver fler dagar i min vecka!

Nä nu ska jag vidare, måste till Grankulleskolan och checka av med nyckel och sånt, fixa fram scenen osv….

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: