I blaskan

Jag blev uppringd en dag när jag satt i bilen och ni vet, du känner inte igen numret och jag svarar lite avslaget och kyligt. Ja hejsan säger en hurtig röst jag ringer ifrån norrbottens affärer och undrar….. aha tänkte jag som hört talas om norrbottens affärer nån gång, vad vill dom sälja!! Men o nej, de ville inte sälja något, hon ville intervjuade mig. Men stressig som jag var och upptagen framför allt så fattade jag inte riktigt att det var en intervju förrän i slutet 😀 Men den blev bra, inte riktigt som jag sa men i stort sett. Hon ville ha ett foto på mig så jag bad henne att gå in på min profil på fb och kolla, hon valde ett bra foto tyckte jag 🙂 Här kan ni läsa artikeln Norrbottens affärer

Började jobba igår, denna gång var jag förberedd. Idag blir det oxå jobb 08.30-20.30 huj det är en lååååång dag. Men det går bara man kommit dit 🙂

Jag gick igenom min koreos igår för zumba fitness och de sitter ännu 🙂 Det är ju det att när man haft ett litet uppehåll så blir man alltid så rädd att man tappat nått. Ny uppvärmning, kräver ännu lite finslipning, men det är ingen fara, jag hinner. Sen är en av de nyare liiite knepig, jag kommer in fel på ett ställe och då är det kört. Men några gånger till så sitter den 🙂

STRONGS nya block tar jag inte, den tar vi nästa vecka, det är lite knepigare i koordination och när vi är mycket nya blir det bara rörigt så vi kör ännu det gamla blocket nu under PROVA PÅ veckan. Men nästa vecka då jäklar då sätter vi igång med det nya där.

Gold startar nästa vecka, det ska bli jätte roligt att äntligen få köra igång dom och se vad de tycker om mina koreografier jag valt. Uppvärmningen är jätte rolig iallafall. Nä nu har jag brottom

Be safe out there

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. anders
    Aug 28, 2017 @ 09:00:32

    Bra Anna, du syns och hörs 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: