Äventyrsbad

Vi var ju till Boden igår och badade, Alicia var först lite rädd men sen släppte det och jag tror hon hade rätt så roligt ändå. Vi åkte ruschbana tillsammans. Efteråt var vi och käkade och sen på Dollarstore innan vi åkte hem.

På kvällen var vi sen till Tanos huset i Mattila på fest, Johanna har kommit, så hon bjöd på kräftskiva. Danne och Rasmus stannade hemma, de orkade inte men jag och Savannah var. Vi satt inte så länge men ett par timmar ändå. Det var som alltid trevlig, hon är så gästvänlig Johanna.

Resten av kvällen tillbringades i soffan, vi kollade den sista Mumien filmen, den var inget bra tyckte jag, Tom Cruise i huvudrollen, men njaä, den kunde man varit utan att se.

Telefonen började ringa här vid 07 i morse, den väckte mig. Mamma tänkte jag, det kan inte vara någon annan som ringer denna tid. Försökte somna om en stund men det gjorde jag inte. Steg upp 07,20 och strax därefter ringde den igen, mycket riktigt mamma. Nu var det virrigt värre, hon undrade när farsan jagat färdigt så han skulle hälsa på henne. Han hade ju lovat det. Ingen personal jobbade heller där enligt henne. Men det brukar vara virrigt om han pratar med henne för tidigt.

Lite trångt runt musmattan om mornarna, gammel- katterna ligger ofta där båda två när jag bloggar

20170827_091753

Gudrun, den röda hon är 17 år, inte ovanlig pga av bara hennes höga ålder utan just för att hon är röd. Röda katter är oftast hanar, det är mycket ovanligt med en röd hona. Nu när hon blivit äldre har hon ljusnat men hon har varit riktigt röd när hon var yngre. Ozzy den gråa är oxå gammal, 15 år fyllde han i våras. Han är piggare än henne, han är fortfarande på strövtåg, han går ut och har piggare steg än vad Gudrun hade i den åldern. Hon sover numer mest. Ozzy har alltid avgudat Gudrun, han älskar henne. Hon hade en period då han inte fick komma i närheten av henne. Men nu har hon glömt det, nu får han återigen sova med henne och Ozzy njuter ❤

20170827_092352

Mina fina gammel katter ❤

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Aug 28, 2017 @ 07:44:03

  Har Gudrun så där grumliga ögon? börjar hon bli blind? har inte märkt det tidigare.

  Svara

 2. wiccans
  Aug 28, 2017 @ 12:11:27

  Jo det är nog lite så. Man ser ju sällan hennes ögon för hon sover ju jämt 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: