Kallt som fan

Det regnar och är kallt som fan. Vi har ju ännu poolen ute, när tusan ska vi få in den? Den måste ju tvättas och torkas oxå! Det är en hel del göra med den innan den är nedpackad och i friggebodan. Nu är det höst.. det kan man lugnt påstå. Och ingen sommar hade vi väl heller. Får se, jag hade sem första periorden. Den började bra kring midsommar där med fint väder, sen kom några sämre dagar, sen blev det fint en vecka igen, någon sämre dag och sen fint igen. Sen var det väl andra perioden ingen topp värme, ja inte den första heller men iallafall så pass varmt så att vi kunde ha valparna ute mycket. Det var sista veckan innan de for som det började bli kallare och regna mer. Sen vart det höst helt plötsligt! Tror det är därför jag känner mig så nere…. jag är ju en sommar och sol människa, hösten är helt OK gillar den med men stora nackdelen med den är ju att jag vet att vintern knackar på dörren! Och vinter och jag, vi går inte ihop alls, jag hatar snö!

Körde ett STRONG pass igår och det är så roligt men det var så jävla tungt alltså, jag är låg på energi just nu och det märktes. Men det är ju så roligt, tiden går så jäkla snabbt och helt plötsligt är vi i slutet och man fattar inte att det gick så snabbt!

Idag är jag ensma hemma på förmiddagen, ungarna är i skolan och Danne jobbar… känns faktiskt riktigt skönt. Jag ska blogga och göra mitt sen blir det att titta till tvättstugan, jag har tvättat alla mina träningskläder. Plocka lite och sen drar jag på stan. Går igenom lite låtar på eftermiddagen sen tänkte jag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: