Ont i kroppen

Måndag 21/8
Jag vet inte om det är vädret som gör att jag har ont överallt eller ja inte nu överallt men från ryggen och neråt! Det är som tandvärk i hela nedre delen av kroppen. Innan jag gick och la mig igår så tog jag en citodon så jag skulle kunna somna iallafall. Men sen vaknade jag vid 04,30, då hade den slutat verka. Det gnager i varenda led. Nå nå nog vet jag det oxå blir bättre snart. Fördelen med att vara jävligt mycket igång är att man inte hinner känna efter och nu har det varit lite på den fronten sen veckan då vi började leverera valpar, jag har inte haft ett fitness pass på 3 veckor (med denna vecka), STRONG körde jag förra veckan men ingen vanlig zumba. Det börjar klia i fingrarna, det är dags 🙂

På tal om valpar så gud vad jag saknar de små liven, helt otroligt mycket. Danne sa när Petra var förbi med Ronja att nog hade det varit kul med en sån lite och det hade det, jätte roligt. De är så söta, så energiska, underbara valpar ❤

Ledig ännu idag, det känns som om jag varit ledig lääänge……. så här startade gårdagens inlägg och här började jag fundera, är jag verkligen ledig? Kollade i min kalender, kollade datum och sedan på klockan, den var 08,24 och jag ser i kalendern jag ska JOBBA!!!! Det blev lite panik, jag satt ju ännu i morgonrocken!!!!! Ringde jobbet, sa att jag blir 10 miunter sen, borstade tänderna och hoppade i kläderna, tur att jag inte behöver fixa hår eller sminka mig. 08,40 var jag på jobbet, tio minuter sen, puh!!!!

Tisdag 22/8

Så tokigt det kan bli, jag bara klappade igen datorn, skriver man så istället för att stänga? Ser konstigt ut, nå datorn for igen med en smäll. Inte undra på att det kändes som om jag varit ledig så länge när man sitter i tron att man ännu är ledig en dag till.

Ungarna börjar skolan idag, Rasmus var inte så glad åt det, han var rätt irriterad igår kväll, han var trött och kände att han inte orkar stiga upp idag. Savannah var i spänning, hon byter ju skola. De lämnar trygga Grankullen för att gå över till Gränsskolan. Det känns säkert pirrigt samtidigt som det är jätte nervöst. Jag minns själv känslan när man skulle över till Gräns. Tänk Rasmus går sista året där, jag tyckte det var nyss han började där. Det går så fort dessa år, från det att de börjar Gränsskolan till att de tar studenten.

Jobbade ju som sagt igår mitt 12 timmars pass, medans jag lagade mat i lägenheterna lyssnade jag på både STRONG och ny uppvärmningen till fitness. Det blir nog bra det där skulle jag tro. De nya blocken känns alltid som om att det där kommer jag aldrig att fixa, dom känns jobbiga och som att jag aldrig lär mig dom. Det är ju helt andra rörelser än i zumban att träna in. Men sen när jag verkligen börjar så går det lättare än jag tror.

Vete fan vad jag har i benen, är de bara överansträngda? Jag vet inte, det var så jävla onda igår att jag var tvungen att ringa Danne och komma med citodon för att kunna gå. Det känns som om benen gnager mot varann, tandvärk i benen.

De pratar om min sjukdom på tv, crohns. Jag hade min debut när jag var ca 15 år, då startade det men jag fick inte diagnos förrän efter Dennis och jag vägade 44 kg! Sen har det gått i skov, vissa perioder är det bättre, andra sämre. Jag hade en period förra julen då jag var dålig, jag tålde ingenting. Men Ritva gjorde någon behandling på mig och det vände där. Nu är jag lite sämre igen men jag vet hur det funkar. Jag har ju haft det så länge nu i över 35 år! Man lär sig att leva med det, det gör man. Det som är värre nu för mig är alla följdsjukdomar som just psoriasis och ständig värk i lederna, magen fixar jag. När jag är dålig så äter jag helt enkelt snäll mat eller ingen alls, dricker mycket då. Det sker liksom utan att jag tänker på det egentligen.

Idag blir det öva på alla mina program innan jobbet, jag la ut Zumba Gold  igår så nu sparkar vi igång. Men jag har en del att ta reda på innan det är dags. Men det ordnar nog sig 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: