Årsdagar

När jag loggar in på wordpress idag så får jag veta att det är 8 år sedan jag började blogga hos dom. Jag bloggade på blogg.se tidigare, jätte lätt och smidig att blogga ifrån, man fattade direkt vad man skulle göra. Då jag började blogga efter ett års påtryckningar av andra som bloggade, herreguuuud Anna , ALLA bloggar, du måste ju bara börja blogga! Nä tyckte jag vad är det för tjafs men sen gav jag vika. Provade ett par olika innan jag hittade blogg,se. Det var så lätt därifrån, inga konstigheter, det var bara att sätta igång, den 4/9 2007 startade jag där och i två år hölls jag där. Så det är snart 10 år sen 🙂 Det här mötte mig när jag loggade in här idag

trofé
10 år av sammanlagt bloggande, det har blivit lite av min morgonsyssla. Det är min dagbok, jag går ofta tillbaka och söker i den om jag vill veta när vi gjorde en speciell sak. Jag kommer ihåg att jag bloggat om det men inte när då är det ju bara att söka 🙂

Körde igenom allt det jag tänkt i zumba väg igår, det blir samma drive idag, STRONG och fitness warmup på förmiddagen så tar vi Gold på kvällen. Det blir nog bra det 🙂 Jag hinner nog till det datumet jag tänkt starta ändå. Var lite nervis inför det men det går nog bra.

Jag och Dennis hämtade ett däck igår av Ake Suo till Fysioteket, vi har ju 5 kamp snart och vända däck är en gren. Det är ju inte vilket däck som helst, det är ett stort traktor däck!


Sitter och tittar på koreografier samtidigt och dansar på stolen i knallröd morgonrock, håret i min natt mössa, mina sidor som blivit alldelens för långa spretar ut åt alla håll, jag ser nog inte riktigt klok ut 😀

Det blåser rejält i Happis idag från det ena till det andra. Vaknade före 05 av ett jäkla smällande i plåten på skorstenen, vi har ju öppen spis i vårt sovrum i källaren så det hörs rakt ner. Låg och lyssnade på vinden i över en timme innan jag somnade om. Hösten är nog här!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: