Vilken natt!!!

Herre jöstös vilken natt vi haft! Först vaknar jag i en jävla kramp vid 00,30, två på raken kom det, dom gör så jävla ont alltså. Och de kommer alltid i vila. En massör sa till mig att mina muskler är så sönder stressde av all träning att när de går i vila så minsta rörelse gör att de krampar ihop. Och jag är ju inte bra på att ta dessa vilor och sen tar jag magnesium bara lite sporadiskt då och då. Jag märker ju att när jag tar det kontinuerligt så får jag inte dom. Måste skärpa mig där. Ja ja nå jag hade somnat om så vaknar jag när Danne suger tag i min arm, han har så jäkla ont i ryggen. Han kommer inte ens upp från sängen, det tar honom iallafall 15-20 minuter att komma ner till knästående på golvet och där blir han ståendes i säkert tio minuter. Jag pillar i honom en citodon, han har vägrat att ta dom. Efter en stund kommer han upp iallafall, går lite runt, tar sig upp på övre plan och sen när han kommer ner så har nog citodonen verkat lite. Men den håller inte länge. Jag vaknar flera gånger av att han försöker vända sig men det går inte. Nu hör jag att han är vaken, jag ska gå ner och kolla hur det går….

Det gick inte så bra, ja det hade varit lättare att ta sig upp än i natt men sen var väl det som tidigare. Kallingarna var en meter lång när han försökte få på sig dom, den ena foten satt fast inne i dom, han fick inte ut benet, och så drog han så det knakade i dom för att få ut foten igen, ingen hjälp vill han heller ha! Men jag vet ju själv, det är svårt att hjälpa när man har ont i ryggen.

Tränade igenom Gold passet igår, det känns kanon, men jag tror jag måste byta ut en av låtarna. Den blir för svår så här i början, det är flera arm/ben kombosar och inte lätta sådana heller. Så jag tror jag spar på den till mer i mitten av säsongen. Men jag har en annan på lut, tar den istället. Koreografin är gjord till I’m still standing av en av Englands Gold ZINs. Hon hade en kvinna i sin klass som fick bröst cancer och den kvinnan såg och hörde sig själv och sin kamp i låten. And she is still standing! ❤ Nu gjorde de en flashmob på zumbas convention i Miami för ett par veckor sen med den. Så den tar vi istället.

Så idag blir det till att köra Gold, warm up till fitness och block 2 på STRONG, men det tänkte jag att jag tar nu på förmiddagen, iallafall warm up och Strong, Gold kanske jag kör på kvällen. Sen måste jag ta hand om huset lite med. Det finns tvätt, städning av goj burar, dammsuga, skura, torka damm, plocka undan jag allt…. usch det lät trist!!! Ja ja man måste ju göra det med!

Jag måste bara avsluta med Alicia! Hon pratar inte än men zumba det kan hon 🙂 så söt. Mathilda sa att hon kan gå omkring hela dagarna och ropar ZUMBAAA!! Här kommer den lite längre versionen än den jag la upp på facebook igår.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: