Företaget

Jag är så trött, jag är trött fast att jag gått och lagt mig mellan 21-22 3 kvällar på raken! I natt vaknade jag vid halv 2, kollade lite tv, slumrade här och var för att somna om ordentligt vid 03. Ja ja valp tiden tog på krafterna med allt annat runt i kring.

Igår fick jag meddelande om att mitt firma namn var klart, Så här kommer det!

Logga2

Japp Annas Dance & Enjoy! Så kommer mitt företag att heta. För det är det jag gör, jag dansar och njuter och det hoppas jag kunna förmedla, jag vill att alla ska kunna njuta av att dansa, att röra på sig. Zumba är för mig är dans och rörelse, det är glädje, det är familj, det är gemenskap. Jag har tänkt kring loggan, D:et med de små prickarna, glädjen, zumba färger gult och grönt, ringen den gula, solen, värme och gemenskap, den säger vem det är och vad vi gör. Jag vet inte, vad tycker ni?

Idag blir det till att hämta ner låtar för höstens omgång av Gold, mixa nya uppvärmningen och skriva STRONG, eller jag har skrivit den men måste gå igenom den bättre och hämta musiken till den och mixa ihop tvåan med resten. Allt hopar sig just nu…. som vanligt. Nu kom valparna emellan allt jag tänkt….. allt det andra sattes på paus innan de var sålda. Men nu så några dagar av återhämtning och jag är tillbaka igen. Sinnet och kroppen börjar sakta vakna till liv.

Det verkar gå bra för alla valpar, jag är så tacksam för det. Alla är ännu med i vår facebook grupp, de postar bilder ibland, en liten film ibland, en liten uppdatering då och då. Det är jag så glad för, det tog verkligen på hjärtat att sälja alla de små. Alla valpar har acklimatiserat sig i sina nya hem, de verkar trivas otroligt bra med sina nya ägare och ägarna verkar trivas med dom 🙂

Ja ja nu går dagen igen, fan, måste starta den nu!

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Britt-Mari Svelin
    Aug 16, 2017 @ 09:49:23

    Lycka till😊

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: