Konfirmation

Vi hade en jätte trevlig dag igår, allt blev jätte bra trotts att jag stressat som fan med detta innan. Men det funkade bra. Men kyrkan är ju lååååntradig alltså, det tog över 1,5 timmar innan allt var klart! Men det är ju så det ska vara.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Efter att allt var klart så for vi till e-villan och fikade. Det var nästan hela släkten, systrarna förstås, Tomas, Alva och Alex och Alle, Petra och Janne och familjen, Nina och Sara, Mamma och Kalle, Jonte, Nette, Dennis, Mathilda och Alicia och Marianne. Fredde och Jessica med barn saknades, Linda och Tommy och Conny med familj saknades oxå. Men Conny hade spelning i Luleå kvällen innan så han kunde inte.

Efter att vi fikat, Rasmus fick sina kuvert så for vi till oss en sväng och satt och pratade. Efter det for vi några till River resturang och åt, de har ju en sån kanon mat. Rasmus kom inte med dit han skulle iväg med Jonathan och Nette och sen gillar han inte sån mat heller.

Jag, Bejan och Savannah for sen och tittade på Dennis och Mathildas lägenhet och sen till Jonathan en sväng och kollade på hans ormar. Sen körde vi runt stan, kollade på allt de river, vem som bodde var och vem som bor där nu, lite nostalgi runt i Haparanda.

När det väl var lugnt här hemma somnade jag på soffan som en stock! Steg upp vid 00,30 och masade mig till sängen och vaknade inte förrän kl 08 i morse! Så jäkla skönt att äntligen få sova ut! Idag blir det Kalix en sväng med bilen, sen blir det att gå igenom koreografier!

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: