Tomt

Tomt i huset ….. alla små valpisar har farit, Sigrid som var den sista for igår. Usch var tyst det blev. Men samtidigt skönt att kunna åka från huset och inte ha pressen att måsta åka hem för att vi har valpar, att stiga upp på morgonen och inte mötas av ett inferno av bajs och kiss, stiga upp utan att det första jag gör börja lyfta ut en massa valpar för att de skriker som någon höll på att skära halsen av dom. Men roligt var det oxå, dom såg så roliga ut alla 9 när de kutade runt i huset. Jag hoppas de får ett kärleksfullt liv varenda en av dom. Och jag hoppas att jag nångång då och då för en liten uppdatering på över hur det går, en bild då och då. Det brukar vara att det bara är den första tiden man sätter i bilder men sen blir det glesare och glesare, det blir bara speciella bilder, dagar och händelser. Men det skulle vara roligt att få se lite då och då.

Dessie och Larry har inte sökt vad vi sett, jo Dessie sökte lite den dagen vi bara hade 3 kvar, det måste varit på Fredag kväll. Men sen har hon inte sökt alls. De är helt utslagna båda två, de har inte ens varit upp och hälsat sen jag steg upp och det brukar de göra. De kommer och hälsar godmorgon och sen ska de ut på piss men jag har inte sett röken av dom 😀

Gårdagen var full av aktivitet sen 06 på morgonen efter att jag bloggat var det bara att sätta igång
Föra fikat till e-villan… glömma hem frukten
Hämta ut tårtorna från kondis och föra dom
Hem och vänta på Ivan som skulle hämta Sigrid
Ut och käka med systrar och ungar…. innan det lämna den glömda frukten på e-villan
Kom hem, vilade en halv timme
Iväg till e villan och ställa i ordning… tog 3 timmar, jag var ensam
Hem, satte mig ned med en kopp kaffe
Systrarna kom, vi skulle gå på River
Sminkade mig… maskarat hade torkat, blev bara skit så jag tvättade av mig det
Iväg på River, vi var hungriga så vi tänkte ta en burgare och systrarna ville ha cider
Det blev bara cider för dom… köket var stängt
Vi käkade på Max, systrarna for på Gullan och jag for hem… helt slut!

Nu ska jag väcka Rasmus så han hinner ta det lite lugnt innan han ska iväg på konfa, de ska träffas kl 09 och vi ska vara i kyrkan kl 11, det blir en spännande dag 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: