En del av mitt hjärta kommer alltid slå för er <3

Bland alla mina vänner som jag haft på min lista är det nog bara jag och Åsa som fortfarande bloggar…. ja kanske Kerstin oxå, njaä kikade in hastigast hos henne och hon har inte bloggat sen mars, Lilitha bloggar nästan varje dag än såg jag. Vi bloggare är ett utdöende släkte iallafall i norrbotten 🙂

Jag har inte hunnit blogga jag heller i veckan, det har varit mycket. På tisdag började valparna att fara, Buster åkte först på förmiddagen, sen var det dags att föra Luna (Ellen) till Kallax där hon möttes upp av sin nya husse. Hon blir Stockholmare hon. När vi kom hem så for Ronja (Snowball) med Petra. På Onsdag var det dags för lilla Cilla (Cecilia) hennes matte från Kiruna kom och hämtade henne. På torsdag förde vi nästa valp till Kallax, då var det dags för Leia (Desirée) att möta sin matte, hon blir oxå i Stockholm. Sen efter att jag kommit hem kom Kalix gänget och hämtade Ellen (Vera) Igår for Ylva med sina nya ägare och bara minutrarna efter de farit så kom Igors matte och husse. Så nu har vi bara lilla Sigrid här som fick mysa med oss på kvällen i soffan och sova mellan oss i natt. Hon försökte väcka mig vid 05, jag kände att hon slog mig i ansiktet. Men trött som jag var så reagerade jag inte över det nämnvärt. När hon äntligen fick upp mig kl 06 så hade det ju hänt en olycka i sängen!!! Nåväl bara på täcket som tur är! Men vi ville rå om henne ordentligt sista kvällen hemma. Sigrid åker idag, de tror de ska vara här runt 13 tiden. Då bär det av till Umeå trakten för hennes del ❤

Denna vecka har tagit hårt i mitt hjärta, för varje valp som farit har jag känt ett hugg, gråtit för vissa, inte för att de varit på nått vis mer favorit men för att jag vet att jag aldrig ser dem mer. 3 av dom bor ju i Haparanda, Buster, Ronja och Ylva, Leias matte är Happis bo så den kommer jag säkert få träffa nån gång och Igors matte och husse är oxå till Happis då och då i och med att hon är släkt med Minna, så de har oxå lovat att vi ska få träffa den. Ellen hamnade ju i Kalix så kanske vi stöter på varann nån gång, det vet man ju aldrig. Men Luna, Cilla och Sigrid ser jag nog inte i verkligheten mer. Men vi har vår grupp på facebook och de har lovat att hålla mig lite uppdaterad då och då, skriva någon rad och sätta lite bilder. Av alla som åkt har jag fått se bilder och filmer på hur de har det i sina nya hem, med sina nya ägare, det känns lättare då. Varje köpare är vald med omsorg, har det inte kännats rätt så har jag sagt nej. 5 nekade jag och fler fanns som jag aldrig svarade för det inte kändes rätt. Där var vi överens både jag och Danne, det måste kännas bra annars säljer vi inte. Vi tog risken att sitta med ett gäng hundar till i höst men att hitta rätt person var något vi båda ville. Och varje valp kommer att passa sin ägare, dom har hamnat där de skulle. Jag hoppas, tror och vet att alla kommer att få ett kärleksfullt och bra liv, att de blir älskade som vi älskade dom, de var ju våra egna fina små bebisar. De har varit svårt för oss att skiljas från dom, det har det verkligen. Men de är kloka, tåliga och modiga små valpar, de kommer att fixa livet galant. Och att se hur de glädjer sina nya ägare är oxå så roligt, Lunas ägares döttrar, sa när de såg henne, drömmer jag??? Och se hur omtyckta och efterlängtade de är, barnen är så stolta, så kärleksfulla med valparna. Och när Igors matte och husse bar ut henne så sa jag till Danne, kommer du ihåg känslan när man hämtade sin valp, den känslan såg jag verkligen hos dem igår.
Lycka till mina små vänner i livet ❤

Idag ska jag hämta tårtorna från kondis, Rasmus har konfirmation imorgon, fara till E villan och lämna alla grejer, sen hem och invänta Sigrids nya husse. Tillbaka å E och fixa där. Imorgon kl 11 är det konfa i kyrkan och fika efteråt. Vi är ju inte så högtidliga med konfirmationen som man är i Finland till exempel, där är det stort! Men så klart måste man ju ha lite fika iallafall.

Ja ja nu ska jag ge mat och Sigrid och de stora vovvarna och sen starta dagen ❤

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Aug 12, 2017 @ 08:08:29

    Säkert känns de i mamma hjärtat ❤️
    Jag älskar att gå tillbaka flera år i bloggen och läsa, det är min dagbok 👍 Många gånger säger jag åt Tobbe att – Kolla, herregud hur kunde vi ha såna här tapeter tex när man läser å ser vad man gjort för typ 15 år sedan. Så roligt att ha kvar och sen om någon annan läser är ju skit samma …. skriver för min egen del mest.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: