De första far

idag far de första, oooo vad det känns i hjärtat. Den första Buster blir hämtad nu på förmiddagen, sen åker vi med Luna och lämnar henne på Kallax och sen tar Petra hem sin när hon far från oss. Jag har valt mina köpare med omsorg, jag har nekat fem, det fanns massor med andra intressenter som jag redan från start inte tänkte sälja till. Jag gjorde så med risken att vi sitter med kvar med valpar men ingen av oss är bekväm med att sälja till någon vi inte tycker det känns bra med.

De som nu fått äran att köpa våra små mirakel, för för oss är dom det! Alla är bra människor, en del har ingen hundvana andra mycket hundvana. Men jag vet att alla är bra människor som kommer göra allt för sin valp. Som Busters ägare, de har funderat i flera år men det har aldrig kännats bra eller de har inte tyckt de haft tiden men nu ville de satsa på hund, tänk vad efterlängtad han är så det kommer bli jätte bra ❤ Sen har vi Cillas ägare som alltid haft hund, hon vet vad hon ger sig in i, hon bad mig välja valp efter det den ska vara med om. Hon sa du vet vilken jag tror passar henne. Då snackar vi hund människa 🙂 Men oavsett vana så vet jag att alla kommer att ge allt för sin vän. Jag har bett dom bombadera mig med foton, uppdateringar om hur de mår och hur allt går för dom. För även om det ska kännas skönt att få tillbaka sitt liv, sitt hus och sin tid så känns det oerhört tråkigt att måsta skiljas från dom, jag älskar ju mina bebisar ❤ jag kommer gråta floder idag! Danne med för den delen, har tycker detta är precis lika tråkigt som jag.

Sista kvällen med hela gänget

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hela familjen är samlad, mamma, pappa och 9 små liv ❤

Sen blev det natti natti för de små
20170807_230320
Och nu tar det morgonvilan efter att ha busat.

20170808_072258
Här är bara 7, 2 av dom ligger i korgen brevid 🙂

En sak jag tänkt på den ssta veckan är att nu känner man att det börjar vara dags för dom att flytta till egen familj. De kräver mer och mer att få vara med överallt vilket är omöjligt när du har 9 stycken. De har nu varit med den mesta delen av tiden här i köket eller ute i hägnet. Men det är ju för att någon av oss alltid nästan är hemma. Men vill du faktiskt göra något utan att ha ett lämmeltåg efter dig så måste du stänga in dom bakom gallret och då är det genast ett jäkla liv på dom! Vi hinner inte längre ge dom det de kräver. Så det är dags nu för oss att lämna över till nästa familj.

Det har verkligen varit en härlig resa, en jobbig resa, en underbar resa på alla sätt. Dessa valpar tog sig rakt in i hjärtat på oss ❤ Tack alla mina små hjärtegryn för att just vi fick ha er. Jag önskar er alla lycka till i livet ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: