Usch och fy det är kallt!!!

Usch vad kallt det är, bara 12 grader ute och det kändes riktigt rått ute på morgonen! Några av valparna är lite sämre i magen igen. Det blev lite för mycket mat tror jag igår. De ska ju ha ca 4-4,5 dl varje dag. de var så bra igår under hela dagen i magen men till kvällen blev det nog för mycket mat. Så nu drar jag ner igen. Så hoppas vi det ordnar sig under dagen. Imorgon börjar de åka. Det känns både jätte tråkigt och det känns skönt. Skönt att få tillbaka livet, huset och få ta det lugnt på mornarna. Inte mötas av 9 skikiga små valpar som vill ut i köket för att härja, pissa och bajsa 🙂 Men samtidigt är det nu de börjar bli roliga, de är nu de börjar bli små individer. Dom är så roliga att umgås med, bara sitta och titta när de busar, bråkar springer gatlopp bara för att i nästa stund bara slockna! Dom är så fina mattes små valpisar. Tänk vad de ska sakna varann, tänk att helt plötsligt som liten bli utan dina 8 syskon och allt du är van vid. De kommer att få mycket jobb i början våra valpköpare.

20170807_073831

Näst sista morgonen med alla samlade ❤

Skriver koreos som en galning, Gold är snart klar, nya blocket till STRONG är hämtat, nu ska jag ta ner nya uppvärmningen och cooldown från zumba. Sen är det inte lite att få in under bara ett par veckor! Valparna har tagit alldelens för mycket tid av mig, mycket blir undanskuffat och senare lagt för att de behöver sitt. Men men nu snart nu kommer jag igen.

Ja ja det duger inte att sitta här och tjata, nu är det bara att sätta igång och göra Gold klar så jag kan börja köra in den.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: