Veterinär besiktning

Jag hann inte blogga alls igår. Det var fullt reis här redan från det jag steg upp. Alla valpar skulle ha mat, det skulle städas i valphägnet, i köket, stora buren skulle göras i ordning, , ett jäkulens joxande…. vi hade nämligen besiktning av valparna igår med vaccination och chipmärkning. Alla gick igenom och nu är de klara för leverans. men än är de för små om några dagar är det dags. Känns lite sorgset, vemodigt, mamma hjärtat blöder lite, men de har alla super hem som väntar så det underlättar mycket. Samtidigt är det skönt, det är ett jäkla jobb med allihop nu. Mitt liv består enbart av valpar 🙂 Morgon rutinen är: Mata stora hundarna, ut med dom, in med dom i olika rum, ut med alla valpar, hoppa själv in i hägnet, plocka kissiga tidningar, torkar upp bajs och skura hela den delen, tillbaka in i köket, skura det kiss som kommit och spår efter bajsiga tassar, börja förbereda för maten, nu matar vi dem alla i egna skålar. Valparna vilar en stund, sen blir det mat, nästa bajs och kiss rond, valp bus, bajs och kiss rond 3, sovtaim, bajs och kiss rond 4, sen ska det ut om det är väder 🙂 I de olika sovtajmen passar jag på att göra mig själv i ordning och göra mitt. Så ni förstår hur mycket fritid jag kommer att få på morgonen 🙂

Idag tänkte jag köra en ute zumba vid 12, det skulle vara skit kul om jag får ihop lite folk, det är kanon väder och det skulle vara så skönt att få dra en zumba 🙂

Ja ja nu vaknar de små liven här efter morgon vilan så jag ska börja mata dom. De är bättre i magen nu så vi har börjat öka fodret och minska riset, fast majsvällingen har jag ännu i. Så det är ingen bajsbomb längre om mornarna 😀

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: