Diarré

Valparna är fortfarande lite dåliga i magen fast bättre än igår. Men idag ska vi och köpa majsvälling som en av valpköparna påminde mig om igår. Det hade jag helt glömt att man ska ge. Sen blev den sista portionen igår alldelens för stor, Så det visade sig inatt, Inte lika mycket skit som igår när jag steg upp men det var lösare än var det var på kvällen igår. Nu ligger de här efter bus på köksgolvet. Det är bara Cecilia som är vaken. Hon får sitta i min famn en stund så blir hon trött och varvar ner.

Danne är på provtagning, han hatar det, så det var en mindre stress på morgonen att fara iväg, pinknödig var han oxå. Sen är han ju en som måste äta på morgonen och nu fick han ju inte det. Så livet kändes nog inte bra idag.

Idag är det planerat att vi får främmande, Dannes pappa, Bettan och syrrorna ska komma förbi. Det blir roligt. Bettan har aldrig varit här, Dannes pappa har varit här en gång.

Ja ja nu ska jag börja skriva lite koreos….

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: