Herrekyyyt

Ja ni skulle varit med här på morgonen! Alltså vilken bajsbomb det var i valparnas hägn, helt otroligt alltså!!! Det var skit överallt. De har diarré!!! En del av dom är lite bättre. Men alla är bättre än igår så det håller på att vända. Då var det vatten nästan ur rumpan på vissa av dom. Så idag blir det inne vistelse, de får hänga i köket med mig. Jag tror det kommit av att de äter gräs och blommor ute, de gräver ju lite i jorden oxå och sen äter de det. Här inne finns gojfrön och annat, de har varnat för vattnet i Happis, man ska tydligen inte dricka det. Så det kan ju vara det med. Tur att vädret är dåligt, det är mulet och regnar, tänker att det inte blir så varmt inomhus. Jag har kokat ris, lagt i en köttbuljong och sen ska jag bara ta lite kulor i och ge dem. Sen blir det bara små portioner, de ska matas en i taget. Funderade på hur men jag ska göra så att jag tar dem en och en i valphägnet och äta. Då ser jag att de äter och vet vem som har ätit och hur mycket! Man ska inte svälta valpar och hålla dem utan mat, de är får små för det. Jag ska fara och köpa diarsanyl på apoteket idag, det är en pasta man kan ge så att tarmfloran stabiliseras och pastan gör avföringen fastare. Ingen av dom är slö, de är fulla av liv och bus och de spyr inte heller, så det är inte så allvarligt men det kan bli om man inste sköter det. Men det här fixar vi 🙂

Zumba på fysiogym idag, lite nytt i listan, måste bara någonstans här mellan varven hinna öva på dom! Men det gör jag nog, ska skriva ner dom så jag har dom i pärmen.

Jag är så trött så jag är alldeles snurrig i bollen. När valparna åkt och Rasmus konfirmation är över så ska jag SOVA! Ialf några timmar 🙂

Börjat planera konfirmationen, bokat E villan. Måste beställa tårtor och fika bröd. Till helgen har jag sagt att jag vill veta hur många vi blir. Jag vill nog ha en Bananza och så gräddtårta, sen blir det glass till ungarna, de gillar det bättre. Sen tänkte jag om jag köper in en massa hiilos makkara så får folk grilla ute, det finns grillring där. Så det blir nog bra. Inget flådigt med en massa smörgåstårtor o sånt. Jag tar inte så allvarligt på detta med konfirmation, vi är ju inte så kristna av oss i släkten 🙂

Be safe out there

 

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anders
  Aug 02, 2017 @ 08:38:27

  Himmel o plättar, milda makter nå nog har du/ni att göra så att det räcker till och blir över. Jag ser framför mig alla valpar……jisses jäklar å så fix med allt annat. Jag tror jag måste vila lite efter att jag läst klart. Nå det är ju inte så länge till…..

  Svara

 2. wiccans
  Aug 03, 2017 @ 15:25:22

  Hahaaa ja det är mycket att göra med de små 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: