Sol igen

Efter några tråkiga dagar med blåst, lite sol av och till så verkar det att det blir bättre väder idag. Fast man ska väl inte ropa hej än. Igår var det oxå så fint på morgonen för att mulna på rätt rejält på förmiddagen redan. Men fortästter det så här så får valpisarna vara ute hela dagen.

Vaknade tidigt, redan före 06 men låg kvar och pinade mig en stund till. Steg upp 06,20 mycket tveksamt, jag vet ju vad som väntar mig varenda morgon! Först lyfta ut alla valpar till köket, sen får man först stå utanför gallret skura upp en plats jag kan stå på där inne och sen mata sig inåt, skura bort skitarna och kisset från golvet, vika bort kissiga och bajsiga tidningar, skura där de legat  och sen bara fortsätta tills att allt är borta. Men vad gör de små illbattingarna i köket sen! Jo bajsar och kissar överallt 🙂 Vi har ju papegojan Ellen som står i köket och runt hennes bur är det tidningar så mycket hamnar på dom… eller ja en bråkdel iallafall. Så när man är klar på det ena stället så är det bara att börja på det andra. Men nu har de alla slocknat först allihop i den större hundsängen

Efter att Igor spytt upp gojfröna han knöck så bytte 4 av dom plats till Dannes tröja, den var gosig enligt dom ❤

Nog är det otroligt mycket jobb med de små, tur att det egentligen bara är de sista tre veckorna. Men det är en jäkla låååång tid att leva i kaos, sen när det blev så många! 5 hade ju gått hur bra som helst, men 9!!! Men det är samtidigt ett roligt jobb, vi älskar ju de små rackarna. Savannah och Rasmus har hjälpt till jätte mycket, de vågar nog inte annat 🙂 De har ju fått betalt för att hjälpa till. Och jag behöver inte ens fråga Rasmus, han vet när han ska vara hemma och när vi behöver hjälp. Och måste vi ropa så kommer han på en gång. Som igår när jag for och jobbade, han var på väg ut och frågade bara när Danne kommer hem. Jag sa tiden och då sa han ja men då är jag hemma med valparna tills han kommer. Det hade han ju inte behövt, inte hela tiden. Men det var han. Han har vuxit till sig den käre sonen, otroligt mycket över sommaren bara. Savannah är ju ännu lite jo men jag måste ju chatta först eller lägga ut min video men hon kommer när vi säger till det gör hon.

Jag har varit skit trött hela helgen, ledig idag och fram till Torsdag, inga extra pass heller, skönt. Juli är slut och Augusti på väg in. Det är i slutet av denna månad vi har möte med politikerna, det är nu vi ska får veta hur de tänkt sig detta med vårt schema byte. Det ska bli spännande att höra. Man märker att folk börjar oroa sig mer, det har varit rätt tyst om schemat under sommaren men nu närmar det sig och folk börjar prata mer igen. Så får se då hur det blir, vi måste organisera oss tror jag. Vi får dom aldrig att ändra på sig nått mer, det har blivit lite prestige i detta, nu jävlar ska de stänga schemat, kosta vad det kosta vill! Men bort ska det! Ja ja men det är ett lite senare problem 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: