Snurrig i bollen!

Fasiken att jag är trött, nått kopiöst! Detta med 9 valpar är mycket jobb!! Som nu i morse när jag steg upp, det var bara att plocka ut alla valpar i köket. det var kiss och bajs överallt inne i deras hägn… ändå städade vi sent igår kväll efter 22. De sov sedan resten av kvällen. Nå efter att jag städat och skurat av där inne så gav jag mat. Då hade även Danne vaknat. Men de hann ju skita och kissa överallt i köket med. Jag plockade och torkade så fort jag såg men hann ändå trampa i en skit! Det är fullt ös alltså här 🙂

Valparna får bra hem, vi har alla kontakt på fb så de ser bilder och jag försöker lägga ut bilder så fort jag hinner. Det känns bra med alla. Det är nu lilla Vera men tre intresenter finns på henne. En familj har hållit på i över en vecka nu, en familj var igår, den tredje är den som bokade henne från allra första början. Men hon är på väg från sverige och vet inte riktigt när var och hur det sker så hon ringde upp och sa att hon vill inte hålla henne ifall  det dröjer allt för länge. Men hon skulle höra av sig så fort hon vet och tar henne då om hon finns kvar 🙂

Tisdagens koreos är på gång, skulle måsta hinna ta ner nya blocket av STRONG, musiken är nere men jag måste skriva koreon, kanske jag hinner med det idag. Gold ska oxå göras klart…. det är MYCKET nu igen! Nå bara valparna är borta så lättar det ju en hel del!

Danne frågade vilken tid jag börjar jobba idag, fan jobbar jag tänkte jag, det hade jag helt glömt, trodde jag var ledig men se på den, det var jag inte! Det börjar vara rörigt i skallen, det känns som potatismos, lite trög tänkt så där 🙂

Nu medan jag bloggar så blev Vera bokad, paret från igår tog henne. Nå då får jag säga till de andra att hon numer är tingad. Hon är så jätte söt vår lilla Vera ❤

Nä nu ska jag sätta fart här, lite morgon shake och kolla fb 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: