Ännu en dag

Det ser ut att bli ännu en dag med sol, underbart! Vaknade redan före fan, men låg kvar till 06 sen steg jag upp. Det första man får göra när man stiger upp är att kasta in Dessie till valparna och sen fort som attan samla ihop skit och pissiga tidningar, bara snabbt städa undan det värsta så de slipper busa och leka i bajs! Sen när de ska äta ska de ju ut på i hagen där. Då städar jag ordentligt här inne så det är rent och fräscht när de ska in igen. Fan nu har ju knotten kommit, jag måste titta hur de ser ut under magen så de inte har blivit bitna bara. De var ute rätt sent de sista två kvällarna.

Jobb idag igen, vi får väl hitta på nått kul med gänget det är ju så fint väder. Hela jobb dagen går fortare när man far ut och gör något.

Detta med valparna och försäljning är inte lätt, jag har nekat 5 stycken med risken att sitta kvar med valpar. Men när det inte känns rätt så kan jag inte låta mina små fina liv fara till hem jag inte tror det blir bra i. Alla menar sitt bästa det vet jag men de har inte förutsättningarna på det ena eller andra sättet när man börjar prata med dom. Och då blir det inte bra för varken familjen eller valpen. Dom är ju så fina mina underbara små valpisar ❤

Ja ja nu måste jag göra min shake, var och köpte igår, det har ju varit slut i ett par dagar. Men nu jävlar kan jag shaka på 🙂

Nya koreosar på G till zumban….. Gold är ännu inte klar, det måste jag göra på måndag och sen börja köra in dem. Fort går månaderna och sen är det dags för premiär!

Be safe out there

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Jul 30, 2017 @ 11:11:00

  Bra Anna, så gör en riktig hundägare som skall sälja sina valpar. Det ordnar sig säkert med riktiga hundvänner som har förutsättningarna för att ha valp, lycka till

  Svara

 2. Anders
  Jul 31, 2017 @ 14:14:36

  Skönt, ja då är det bara någon vecka till med överfullt schema. Men men nog fäster man sig vid de små, men även skönt när de alla har nått sina nya hem. Det kommer nog att kännas som semester när den sista har åkt 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: