En snabbis! :D

Inget så fult som ni tänker… huj fyyy på er 🙂 Jag ska nämligen och jobba om 40 minuter och jag sitter ännu i morgonrock! Så detta får bli en snabb en!

Vilken dag det var igår alltså. Jag var och köpte lite mer stenhårda plastmattor och ett parasoll till, ett litet. Dels till valparna och sedan när Alicia badar på altanen så hon inte bränner sig. Vi var ute hela dagen igår. Valparna hade så skönt, de åt busade, sket och vilade i skuggan. Underbar dag för oss alla. Ja och hör och häpna jag har badat i poolen! Jag brukar vänta att det är 28 innan jag går i men nu var det 26 i går så jag tog sats och gick i….. fan vad hemskt att blöta rygg och mage och nu är den så djup så det blir inget duttande bara att hoppa i! Men skönt var det 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dagen ser ut att bli lika fin som igår….. underbart, synd bara att jag jobbar mitt 12 timmars pass!!! Ja ja nu ska jag börja att göra mig i ordning för jobbet.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: