Ledig

Gud så skönt jag är ledig idag!  Så det blir till att njuta lite…. om det nu går… valpisarna tar all tid nu. De ska snart upp för att äta. De har fått frulle i form av tisse. De nöjde sig med det en stund. Medan de diade så passade jag på att hoppa in i hagen och ta bort allt för pissiga tidningar, bajs och torka piss som hamnat utanför. Annars är de omöjligt för de är som galningar på en hela tiden. Strax vill de ha riktigt mat så jag passar på att blogga och göra bort allt sånt innan det är dags att börja mata och plocka bajor!

Pian kommer hit idag vi ska njuta här ute…. bara nu solen kommer, det är disigt och molnigt ute, varmt är det men ingen direkt sol än. Nå de har lovat 24 grader så det är ju varmt iallafall.

Dennis, Mathilda och den lilla favvo ungen Alica var här igår på dagen. Hon badade och trillade runt altanen. Hon ser ut som en fyllis ibland när benen går hur som haver. Hon tittar över huvud taget sällan ner när hon går, är det nått i vägen så faller hon. Men nu har hon börjat lära sig att gå ner försiktigt från bron …. efter flera vurpor. Hon är så sööööt. Zuuummmbbba ropar hon. Bejan och Miranda kom oxå hit, Savannah hade ju sovit över i Pentheikki med dom. Så vi umgicks har lite, tjejerna badade och sen drog vi på stan och käkade. Efter det var vi på Stadium, Miranda skulle ha nya skor och jag köpte två t-shirtar till Rasmus, nu måste han ha nya brallor och sen är han klar för konfirmationen.

Konfirmationen ja…… den hade jag förträngt helt! Rasmus konfirmerar sig den 13/8!!! Hellskotta, vi har ju valpisarna då! Jag måste låna e villan, hemma här kan vi inte vara. Det ser ju ut som fan själv när v har alla valpar, några har ju hunnit åka men inte alla garanterat.

Ja ja nu ut på fb en snabbis, har ingen shake att dricka…. den är sluuuut och jag har ju naturligtvis glömt att köpa! :/

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: