Äntligen värme!

Vilket kanon väder vi haft nu de sista dagarna, så jäkla skönt! Valparna har varit ute jätte mycket men det är lite svårt när vi inte har skugga någonstans på vår gård så jag måste tillverka skydd åt dom . Jag har två plast mattor från rusta som är rätt hårda så när jag sätter fast dom tunt buren så blir det ordentligt med skydd både mot vind och sol.

De fyllde 6 veckor igår. Dom är så söta. Det känns som om hur ska jag kunna skiljas ifrån dom. De är så underbara allihop! Men de köpare vi fått är jätte fina de med. Så de kommer nog till bra hem. Jag har valt med omsorg, jag har nekat 4 stycken med risk för att jag sitter med fler hundar i slutet än vad jag tänkt! Men jag vill verkligen det bästa för mina småttingar.

Igår var det zumba på fysioteket som vanligt. Det gick kanon, det var skit roligt och jag hade bara ett på ooooops! Det var bara ett par felsteg inget annat. Så det var skönt. Jag vill verkligen göra mitt allra yttersta för dom som är på mina pass, jag vill kunna ge dom ett bra pass. Så när det går bra så känner jag mig så nöjd både för deras skull och för dom! Jag kör med min pärm och mina anteckningar, inte för att jag inte kan låten, det kan jag men jag hatar när jag får bläckor, det är det värsta jag vet. Så om det händer då är den en trygghet, en snabb titt och jag är ”on track” igen. Oftast behöver jag inte titta alls men det har blivit en säkerhet för mig den jäkla pärmen! Jag litar alltså inte på mig själv kom jag på nu 🙂

Faaan en annan grej jag kom på nu, min morgon shake är slut!!! Hellvete måste och köpa nytt idag. Underbart väder, +20 grader redan, nä nu måste jag avsluta så jag kan börja mata de små odågorna. Kastade in Dessie nyss till dom och hon matade faktiskt en stund så de är lugna nu. Hon gillar inte att dia dem allt får mycket nått mer, det gör väl ont, de har ju ordentliga tänder nu. Och det är bra, de ska ju vänjas av från diandet.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: