Men fyyyy tusan

Ni skulle höra vilket liv det är här på morgonen!!! Valparna skriker så fast att jag har hörlurar med musik så hör jag dom. De ska få mat alldeles strax men jag vill blogga klart först. Jag brukar slänga in Dessie dit så de lugnar sig ett tag 🙂

Idag är jag ledig, skönt! De har ju lovat bra väder. Det har regnat i natt men nu klarnar det upp. Det gör ju inget om det regnat på natten, det är ju bara bra. Hade mitt STRONG pass igår, så jäkla kul, vi var bara några få men två nya och de lyckades jag nog frälsa. De tyckte passet var jätte roligt och tyckte det var en bra träning. Jag fick modifiera lite här och där så de skulle känna att de kan. Det gick jätte bra för båda två.

Idag blir det zumba fitness…. yeeeeeh!

Nä nu jävlar gapar de som aldrig förr måste börja mata!!!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: