Trött!

Herregud vad trött jag är alltså, känner att mitt huvud inte hänger med riktigt i det jag gör! När man stiger upp på morgonen hälsas man av 9 små valpisar som skriker och ylar, de vill ha mat. De sover alltid så sött men Dessie, den odågan börjar trampa runt då vaknar de och kommer rusandes inne i sin inhägnad. Och jag är ju den som måste få göra mitt på morgonen annars vaknar jag inte ordentligt! Sen är det förutom valparna mycket igen! Och när jag inte riktigt vet vad som förväntas, hur det ska vara, hur det ska bli så blir jag stressad! Men men det är bara att börja beta av fråga efter fråga och sen göra lite efterforskningar så blir det nog bra.

Jobb idag igen, samma som igår 10-21,30 men tar rasten före så jag börjar kl 11. Lååånga pass, usch får ont i magen av bara tanken! Jag har börjat titta på min tjänstledighet under hösten… till vintern vet jag inte än hur jag ska göra för jag vet ju inte hurdant schema vi kommer att få!

Nä nu ska jag börja med lite efterforskningar…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: