Vilken kakka sommar

Fan vilken sommar det varit, ja vi hade ju fint hela första veckan på semestern. Jag började ju på torsdag innan midsommar, då var det ju fint, dagarna efter var fint. Sen kom det ett par dagar med regn. Sen var det ju bra väder igen i en vecka. Och sen kom de två med riktigt kalla dagar. Lite bättre efter det, sol under CMM helgen för att denna vecka varit mulet, någon regnskur här och där. Inte så kallt men ingen sol. Så sammafattning, vi hade rätt bra väder på vår semester iallafall. Nå nu har de lovat att det vänder, nästa vecka blir varmare.

Valparna är snart alla tingade, det är lilla fiiina Igor ännu. Men han har en tjej som funderar så då får vi se hur det blir där. Sen är det två som ännu inte riktigt bestämt sig för om de ska ha, men jag håller tummarna för dom oxå. De två verkar vara bra familjer så jag hoppas verkligen de bestämmer sig för dem.

Idag blir det jobb från 10-21,30…. huvva, känns hårt! Jag har en likadan dag imorgon…. sen en A tur på måndag. Ja ja livet är hårt med de hårda. Nå vi får hitta på nått roligt idag så går dagen fortare. Vi har väl bussen oxå så vi kan åka ut och göra nått bara det inte börjar regna.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Jul 22, 2017 @ 11:04:29

    Men en nyare och fräsch Passat höjer kanske temperaturen lite grann. Hoppas att ni får en soligare och varmare augusti

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: