Over and out

Då var dag 3 avverkad på CMM. Det känns alltid lite tråkigt när det är till ända. Säkert skönt för arrangörerna att för några veckor lägga undan all stress inför motor meet som det är innan det börjar dra ihop sig. För tänk vilken planering, artister, andra motorklubbar, med wheels, att få ihop folk att jobba, att det ska klaffa med allt, stängsel, bord, tält, försäljare, tävlingar, vad ska man ha för shower, vakter, bevakning av området….. det är säkert så mycket mer som man inte vet.De trodde på rekord i år, det har varit över 1000 bilar och besöks antalet var på topp! Men hur mycket har jag inte hört än, bara att det slog tidigare år.

Dumt nog har jag inte bett någon ta foton på min outfit från igår med min egen mobil. Men Savannah har tagit nått foto, Danne med. Så när jag får deras foton kan jag lägga upp bilder på hur jag såg ut. Savannah och Danne var oxå klädda igår, Savannah hittade en klänning på motor meetingen som hon ville ha, Danne i gammeldags skjorta, linne och tidsenliga skor. Jag och Nina var upp till Minna på sedvanlig fotografering men det fotot har jag heller inte fått än. Det var så roligt för många stannade mig och ville fota. Jag och Nina stod och pratade så kommer en tjej och ville fota oss och sedan ville hon bli fotade med oss. Hahaaa vad knasigt det kändes men roligt förstås att våra outfiter var uppskattade. Lägger upp mer så fort jag får tag på bilder. Men här kommer en iallafall. Men på denna bild har jag inte min fina nya jeansjacka.

19961162_1746746505343106_1079747591010880003_n

Vi har äntligen efter många år lyckats locka hit Dannes syrror! De kom igår och har stannat för att sova över. Efter att vi travat fram och tillbaka tittat på alla dessa bilar, förstått att jag inte vann bilen det lottade ut så for vi ut på stan och åt, matade valparna och sedan ner igen på stranden. Det var dags för cruising. Bubblan fick som vanligt mycket uppskattning. Många tyckte vi var de bästa, Inko kommenterade den när han stod där på mitten och pratade om de som rullade förbi. Många gjorde tummen upp, vi blev fotade och filmade, en kvinna rusade fram och tycket att vi var klart kungligheter och borde vinka till publiken på det viset, så nästa varv vinkade jag till henne med en drottninglik vinkning 😀 En annan dam ville se min klädsel så tur att det gick sakta så jag hann öppna dörren och visa hur jag såg ut.

Sista dagen på semestern har börjat…. usch hur sa jag orka gå tillbaka, det känns inte alls roligt måste jag säga. Men men bara man kommer dit och kör igång jobbet så går det bra. Det som är bra är att rutinerna går tillbaka till det normala. Mitt ätande har rubbats totalt! Äter inte alls som jag ska…. men nu jävlar från och med måndag blir det ändring på det!

Nä nu ska jag kolla efter tisdagens koreo så jag hinner öva den lite mer än vad jag gjorde med förra veckans nya 😀

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: