Mulet

Samma väder som igår, mulet men varmt. Jag älskar ju solen men det gör inget om det är mulet bara det inte regnar och det ser det inte ut att göra än ialf. Idag blir det att gå på marknad, öva koreos på morgonen. Sitter just nu med Gold listan, tittade in hos min favvo när det gäller Gold koreosar och som vanligt hittade jag massor. Nästa år Pian ska vi åka till Danmark när det är convention där! Då ska jag träffa de som jag haft kontakt med på facebook!!!

Gårdagens STRONG by zumba gick hur bra som helst, 10 tappra deltagare dök upp, så kul. Vi körde så svetten sprutade. Det är så härligt att på kvällen sen när man istter i soffan känner hur det fortfarande bränner i musklerna, det är sån after burn alltså!

Idag blir det zumba fitness på mitt kära Fysiotek. Fast att jag nu startar egen firma så kommer jag att hålla pass på Fysioteket för det. Jag planerar en till grupp egentligen två grupper till men vad det är får ni höra om senare. Jag har inte hört något om mitt namn gått igenom, jag har två förslag och det känns lika bra båda två.

Jag ska vara barnvakt åt lilla söta underbara Alicia idag. Dennis bygger altan och Mathilda ska och jobba, så det är bäst att lägga på ett kol här hemma så jag hinner 🙂

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: