Jagar och jagar

Jagar en cumbia koreo till tisdag men jag har inte hittat nån jag fastnat för….. ska ännu kolla zumbas egna. Annars får jag lägga på ett litet kol!!! Gold listan måste oxå plockas ihop. Tiden går fort och snart är det September och jag gillar inte att vara ute i sista minuten. Så jag ska göra det i veckan eller under nästa. Nu i veckan som kommer så kommer det nog vara en del med motor meet. Men men vi ser hur jag hinner,

Jag och Annika gick igenom bokföringen igår. Sa till henne att det är sånt här som gör att jag inte vill ha någon firma, bara orden som jag aldrig behövt kunna, alltid hört men har inte ägnat så mycket tid till att veta vad dom står för i en bokföring. Vi skrattade som tusan, jag sa till henne att tänk mig som Anna 13 år som har noll koll på nått. Jag menar hon har jobbat med sånt här i säkert 20 år och haft eget företag i över tio år. Så vi skrattade som tusan när jag såg ut som ett fån mellan varven. Men men hon var en bra lärare, det var inte så svårt ialf inte att föra in kvitton o hon visade vilka konton som finns osv. Sparbanken erbjuder e bokföring och den verkar det var lätt. Jag har ju inte så mycket kvitton och sånt just nu men vid varje uppstart finns det en hel del. Men det lilla jag har måste ändå vara på kvitto och föras in.

Splitvedsjäntorna är bokat, en teater om sågverket på Seskarö i början av 1900 talet. Det ska bli riktigt kul att se den. Jag och Annika ska dit med mamma. Hennes faster fanns med i boken om den.

Dagen ser ut att bli fiiiiin igen. Ska snabbt mata valparna så jag kommer ut i solen.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: