The sun is back

Solen återvände till Norrland igår igen, inte så varmt men ändock sol! Idag verkar det bli varmare iallafall. Får se om jag kan få Danne att kolla på pool värmarna, de vill inte dra som de ska! Nå han brukar klura ut vad som är fel. Graderna var efter två dagars skit kallt väder bara 16 i poolen. Huj fan det är 10 grader mindre än vad det var innan.

Denna vecka har jag ätit allt möjligt alltså, felaktigt alltså! Lite träning har det oxå blivit så nu blev jag så irriterad igår på mig själv så jag drog iväg på 40 minuter inlines åkning, sen ner i källaren, tio minuter på crosstrainern och sen 20 minuter på gåbandet, gick i en jävla fart. Sen lite träning med vikter på det. Kände att nu behövde jag få köra igenom kroppen ordentligt! Mina knän är så känsliga så jag råkade få ett litet felaktigt skär precis i uppstarten med inlinesen, så vänster sko hamnade på tvären en sekund men det räckte. Har lite ont där idag ja…. hellvete oxå vad trött jag blir på dessa knän. Men men det brukar ju ge sig så småningom…. lite försiktigare idag bara. Det är verkligen inget roligt när man vill ge järnet men kroppen stoppar en. Jag måste alltid tänkt på vad jag gör, jag gör tex inte vissa steg i zumban där det blir hård belastning på knäna i form av vridningar osv såna steg gör jag alltid om lite. För jag känner mig själv när jag blir helt innoisa i dansen så glömmer jag att att lyft, att akta mig och då skadar jag mig och det vill jag ju inte!

Jag har hittat en ny choreographer som har så jäkliga roliga koreos, har sett nästa…. så den blir det. Hon har tempo alltså, enormt tempo så av henne ska jag vara och låna.

Valparna växer, äter som tusan, skriker när de ser oss och de vet att nu blir det mat. Dom är så himla fina, så söta. Bara jag nu hittar bra hem åt dom, de blir ju en del av ens hjärta de små liven ❤

Jag och världens bästa Nina var i Kemi igår, ja taas!!! Det vi beställt kom så nu var det sista inhandlat! Härligt, jag ser så fram emot motor meet, det ska bli så jävla kul, det är lätt årets bästa helg. Den har allt jag gillar, musiken ,kläderna, bilarna, människorna, ja allt!!!

Nä nu ska jag ta min shake, kolla fb, har inte hört nått om mitt företags namn än… väntar med spänning 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: