Äntligen

Äntligen är solen tillbaka, det ser ut att bli en härlig dag ❤ Syster yster skulle komma hit och sola med mig. Min och Ninas kjolar har kommit så vi kanske drar iväg och hämtar dom idag. Det är ju ingen panik med det så det hinns ju en annan dag med.

Valparna äter nu 3 gånger/ dygn. Dessie ammar ju dem ofta ännu. Jag tänkte att från nästa vecka så ska jag börja ha öppet till valparna under natten med så hon får hoppa in och ut som hon vill. Nu har vi stängt in henne med dom för att hon ska ge dom ordentligt med mat. De två minsta svarta har ju varit lite oroande. Fast de växer numera hur bra som helst. Dom är så jätte fina hela högen. Mina favvisar är Igor och Cecilia. Sen har vi Desirée som Danne döpte, hon har inget vitt alls och är döpt efter Dessie, jo hon har lite på en tass, de sista två svarta heter Vera och Ellen, Vera med mycket vitt på bröstet, Ellen har en strimma. De bruna heter Ylva, den har Savannah döpt, hon är ljusast, Snowball är den som Petra tittat på och den har Rasmus döpt, Buster heter hanen och den sista heter Sigrid.

Usch vad jag har tjuv ätit i veckan, glass nästan varje dag, nötter hit och dit, nått fika bröd, korv på IKEA, struntat i mina mellan mål, inte käkat frukt, gröt har jag nog bara ätit en gång i veckan…. usch min mage gör verkligen uppror nu. Jag mår illa och känner av min första samman växtning, den sitter högst upp, precis under brösten och den sväller och gör riktigt ont mellan varven. Jag mår illa, det har jag inte gjort på flera år alltså! Nåväl snart är det dags för jobbet= mer rutiner….

Oh undrar hur länge det tar innan jag får veta vilket företagsnamn jag får, jag har bara lämnat in två förslag…. om inget av dem går igenom så väntar jag ett tag och funderar. Men jag är så säker på det första, det känns riktigt som om det där kommer det att bli så jag har tom gjort en logga 😀 jag vill ju visa er den! Men det går ju inte förrän jag vet om jag fått namnet.

Ja ja nu ska jag in på fb, sedan sortera bland mina anteckningar, de är huller om buller, skrivna överallt, behöver bli lite ordning där. Mitt sinne är inte i frid när jag vet att det ligger sånt som jag behöver ta i tu med.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: