Efterlysning!

Var tog sommaren vägen? Vaknar och det är 7 grader ute, fy tusan så kallt. Igår frös jag utav bara den bara av att gå mellan affären och bilen. Sen blåser det så det dundrar i taket med. Usch när nu vill jag har sommar igen!!!

Min kropp mår inte bra av detta väder alls, jag får värk överallt! Mina fingrar är svällda och värker, ont lite här och lite där. Nått nytt skumt som jag upptäckt är en punkt nedanför lillfinger basen, är uppsvälld där och det gör ont som fan just där. Jag skulle öppna en flaska igår och skruvar med den handen, när jag klämmer till om korken så är det som om nån stack in en kniv där och det gjorde ont ett bra tag efteråt. Måste googla och kolla om jag hittar nått om det. På samma han har jag jätte ont i knölen där handleden börjar, det blir som en trötthets känsla där. Nåväl det ger sig snart….

Idag står städning på schemat, usch vad det ser ut i vårt hus!!! Nu måste jag ta tag i det, och det passar ju bra när vädret är så dåligt!

Har inte hört nått om namnet på firman än…. och jag vill ju veta! Nu när jag bestämt mig för just det namnet så vill jag ju ha det med. Hoppas det går igenom. Jag har tagit lite fler kontakter igår, skickat ut lite mail här och var. Jag har redan flera kontakter, vi ska träffas närmare hösten och titta på lösningar. Jag har massor av idéer med. Men nu måste jag invänta hur det blir med schemor och annat på jobbet. Jag kan inte vara tjänstledig hur mkt som helst även om jag zumbar röven av mig. Det går så mycket i skatter och andra avgifter och jag vill inte gå ner i pengar, leva måste man göra ändå 🙂

Nä nu vidare i etern

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: