Mulet

Usch idag var det inte varmt, bara 12 grader när jag steg upp! Hoppas det spircker upp till dagen så vi ändå får en dag i solen. Poolvärmarna funkar inte som de ska, så det skulle väl Danne oxå titta på. Högtalaren har fått sitt nya batteri så jag hoppas den börjar funka som den ska nu.

Idag blir det Zumba med barnen på Cape East, ska bli riktigt roligt, länge sedan jag varit upp där. Jag ska vara med tjejen jag är kontakt person oxå idag så jag tänkte att nu får hon hänga med upp med mig se lite andra människor, människor som kanske inte har det så lätt. Det brukar väcka lite förståelse hos andra, helst när man är med barnen. Jag vill visa att de är inte konstiga och vill ta allt vi äger eller att de inte skulle ha respekt för kvinnor. Till 98% av gångerna möts man bara av positivitet, de allra flesta är tacksamma och är glada och männen vill gärna hjälpa, bära min högtalare och kvinnorna vill gärna bjuda mig på något.

Har alltid koreos i lurarna när jag bloggar, så det oftast lite tid, skriver upp samtidigt som jag hör/ser något jag gillar. Så vartenda kuvert, papper är fullklottrade här med anteckningar 🙂 Så mellan varven samlar jag allt och skriver upp det i ett block, stryker det jag redan tagit så jag har lite ordning på allt.

Har inte hört något om mitt namn på firman går igenom. Hoppas det, jag hade bara två förslag jag gillade. Jag sökte på bolagsverket och det namnet finns inte i Sverige ialf. Men sen kan det ju vara annat som inte går igenom, det får inte vara för likt någon annans namn heller osv. Men det innehåller det jag vill med zumban, tror det kommer att bli ett bra namn, enkelt och det säger vad jag vill 🙂

Ja ja nu ska jag in på fb, dricka min shake och börja gå igenom koreorgrafierna för dagens zumba kids pass 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: