Registrerat….

Livet rusar på i väldig fart. Valparna har börjat äta själv, här var det inget tvingande inte. De slukade i sig så jag fick hejda dom den första gången. De ska ju som bara ha lite smak prov! Men det blir inga problem där inte, de äter bra. Vi byggde ihop en hage till dem igår så vi snart kan börja ta ut dem. Det är ju varmt ute så de behöver få börja vara ute. Än så länge är de lite små men nästa vecka då ska vi börja prova.

Jag gjorde min första faktura igår, häftigt!!! Jag jobbar med en site på nätet så häftigt alltså och enkelt. Sen är allt kopplat till mitt konto så det läggs in där. Jag var in och bytte kort på zumba sidan så mina licenser dras från företagskontot oxå. Sen var jag och reggade ett företags namn, men det är hemligt tills jag vet om det gått igenom. Men sökte på det och ingen hade det iallafall. Men när man är företagare så kostar det nästan till och med att fisa! Allt kostar och du ska skatta hit och dit och betala momser här och där, det är inte mkt man får behålla av det man tjänar…. nästan häften av det jag får in går till avgifter, skatt och moms. Japp så är det i Sverige men men alla ska vi dra vårt strå till stacken eller hur 🙂

Ingen sol i Happis just nu, moln men inget regn heller, graderna står på 18. Får se då om det blir regn idag, men det har inte lovat det, det skulle regna imorgon och på Torsdag, sen återvänder solen igen.

Nä nu ska jag in på fb, ta min shake och kolla vad världen gör! Strax ska valparna ha sin morgon mat. De diar just nu men om ett par timmar blir det lunch för dom!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: