Livet strosar på

Gårdagen spenderades hemma på gården. Rasmus och Danne joxade med moppen, jag hjälpte till och få bort klistermärken, jag hörde deras resonemang, det är mamma bra på. Och så rätt hade de, på några minuter var märkerna borta, något som de pillat med i timmar 🙂 Danne klippte gräsmattan, den såg för taskig ut!!! Jag har rensat jordgubbslandet och joxat med poolerna. Idag blir det till att öva på STRONG, jag har pass ikväll, får se hur varmt det kommer att bli!!! Kommer nog att bli stekhett inne i lokalen, måste påminna om att dricka ordentligt!

Vädret ser ut att fortsätta, de har lovat varmt idag med, härligt. Onsdag och torsdag skulle det regna enligt klart. se men sen kommer vädret tillbaka igen.

väder030717

Jag har ju planerat en zumba badresa till på lördag får se då om det blir något. Intresset verkar svagt men anmälningarna går ut på Onsdag, hoppas det kommer några till.

På Onsdag ska jag ut på Cape East och köra för flykting barnen. Det blir roligt, länge sedan jag haft zumba där. Umut han som är plats chef messade och frågade om jag kunde komma, barnen hade hört om att det funnits zumba där tidigare. Det var ju roligt att höra om att det pratas om zumban.

Nä nu ska jag in på fb och sen ut på altanen och träna 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: