Mitt första uppdrag

Vilket otroligt väder det har varit, fantastiskt! This is my kind of weather B-) Det var 20 grader varmt när jag steg upp och så ska det vara enligt mig. Man ska kunna ta sin kaffekopp och sätta sig där ute direkt på morgonen.

Vi köpte ju en moppe av Karina P åt Rasmus. Han ska ju ha Epa säger han men ville även ha en moppe. Allt kan man ju inte få så detta är en billigare moppe som behövde lite omtanke och kärlek. Men han var så nöjd med den! Igår startade isär plocka MEGA, allt som kan skruvas bort är bort skruvat, nu ska den fixas, putsas, spacklas, plastas, den hade en spricka o lite små andra, den ska servas i motorn, den har stått flera år, sen ska den lackas om. Rasmus är med hela vägen, så nu lär han förstå att det är inte ett bara att lacka, det är mycket göra innan man kommer dit.

20170701_150451

Här ser ni ”skelettet” och lite av delarna 🙂 Men han är tålmodig Rasmus, han suckar och tycker kanske inte att det är världens mest roliga jobb men han slipar, pillar bort gamla dekaler som sitter som i berget men han gör det. Det här och hans nya hjälm är belöningen för att han hjälper till med valparna. Och än är det inget göra med dom, men vänta nästa vecka lär det bli mer fart i lådan 🙂

Vi hade en underbar dag för övrigt igår. Dennis och hans lilla familj kom förbi fast Mathilda hann inte stanna länge, jobbet kallade på henne. Men Dennis och Alicia blev kvar.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Som ni ser så blev det studsmatta, äta på resturang och bada på altanen. Hon är så söööt lilla fina Alicia. Jag springer så gärna med henne. På River Resturang var det ju inte så kul att bara sitta still men då kikade vi lite på de andra gästerna, pratade lite med dom, det var många som ville titta på henne, klart det e ju mitt barnbarn ❤ vi kollade vad de gjorde på barsidan, det fanns andra barn där som man försiktigt kunde kika på. En kvinna sa till mig när hon fattade att det var mitt barnbarn – Vänta nu, sa du att det är ditt barnbarn? Jo sa jag min första! -Nå nä, det kan ju inte stämma, du ser ju så ung ut! Nä så ung är jag inte hennes, pappa, den skäggige mannen sitter där inne 🙂 Sen kom maten och fammo hann oxå få äta lite 🙂 Det är så fint på River och äta, alla måste verkligen prova det, det är helt kanon, bra mat och trevlig personal, bra service. Helt otroligt, de får verkligen varenda stjärna man kan få och lite till!

Lite senare på kvällen, hade jag mitt första uppdrag som egen företagare!! Stadium gänget bokade mig för personal fest, det antar jag de hade. Kul hade vi, ett duktigt gäng som verkligen gjorde sitt bästa och bra var de! Jag hade skit kul och jag hoppas de hade lika kul som jag 😀 Efter det skulle de till River Resturang och äta, jag hoppas de fick en kanon kväll.

Jag och min bästa vän Herr högtalare som behöver ett nytt batteri! Tur att vi var på stranden och kunde snabbt förflytta oss till Lilla Scenen där det finns ström att tillgå 🙂
Stadium gänget! Yeeeeah, vilket gäng 😀 ❤

Kvällen avslutades sen med ett bad i bubbelbadet, stor poolen har 24 efter en dag i värmarna! Men ännu för kallt för mig, det ska typ vara  innan jag går i där 🙂

Tittade de två sista delarna av The Vampire Dairies, ledsamt när det tog slut. Jag väntade mig ett kanon avsnitt det sista, det har jag hört….. det var som Ian Somerhalder (Damon) säger, ett epic avslut, det var det verkligen. Stefan och Caroline hant gifta sig innan han dog! Elena vaknade och fick sin Damon, han blev människa som hon blev innan hon sövdes och de levde enligt hennes dagbok lyckliga i Mystic falls resten av livet. Bonnies Enzo dog ju för nått avsnitt sen men hon är ju häxa och har kontakt med honom ändå. Han ville att hon skulle resa och se världen och det gjorde hon. Stefan dog när han räddade hela Mystic falls från att brännas ner av Katherine, de var egentligen Damons göra och han stod beredd för det. Men Stefan som oxå var mänsklig i slutet, drog ut av sitt eget blod och gav det till Damon ”the cure” höll fast Katherine så hon inte kunde smita och slippa bli bränd, huvva detta var ju tjorvigt. Bonnie fick ju sina krafter tillbaka och såg till med hjälp av Grams (hennes mormor) och alla andra häxor som fanns på den andra sidan att the hellfire tröcks tillbaka och hellvetet med Katherine i det stängdes för gott. Stefan som innan han gick över hann träffa Elena, prata och förklara för henne, säga att Damon var ok, skicka en sista hälsning till Caroline, säga precis det hon behövde höra. Men sen visade han sig i the Salvatore recidens för Damon? Eller var det så att man fick som se låååångt in i framtiden att de återförenades efter Damon dött. Damon skrev Elena att han oroade sig hela livet att han aldrig mer skulle få se Stefan igen, kanske det var det, de ville visa att ja de kommer att återses. Alla huvudroller som genom åren försvunnit på det ena eller andra sättet kom tillbaka som spöken och kunde ta farväl. Caroline och Rick öppnade en skola för ”special children” de har ju tvillingarna och fick en enorm donation från ingen mindre än Klaus Mikaelsson så då vet man att en inblandning med The Originals är att vänta, Rick vet jag redan har varit med.

Det låter lite töntigt när man skriver om det, men serien hade något extra, något som alla på nått sätt kunde relatera till trotts att det handlade om vampyrer, vargar och häxor…. men den blev nog ”detta händer i grann kommunen” för många. Det känns lite sorgeligt att det är slut, ingen mer TVD för mig…. hoppas The Originals blir lika bra att följa.

Ja ja nu ut i solen

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: