Underbar dag

Det har varit härliga dagar här. Värmen har återvänt och nu hoppas vi den stannar. Poolvärmarna är igång så det behövs sol nu så vi får upp mer värme. Inte för det ungarna har redan badat i den trotts att det bara var 17 grader!

Ozzy är på vift igen och jag vet ju var han är. Jag har pratat med tanten flera gånger redan men hon ljuger ju så det inte är klokt! Nå jag ska ut strax och leta honom så får man ju se. Han brukar komma hem när jag varit där, för hon släpper ut honom då när hon vet att jag letar! Tänk att hon inte fattar, jag blir så förbaskad. Sen har man hjälpt henne hur mycket som helst och hon ids göra på detta vis ändå. Vilken otroligt kvinna alltså!!! Det är tacken det, lögner och stöld!

Idag ska jag hålla zumba på stranden åt Stadiums gäng, det ska bli kul att få köra lite med dom. Där finns ju en del killar oxå så får se vad de tycker om att köra zumba 🙂

Ja ja nu ska jag starta dagen så det inte blir så sent uínnan man kommer ut 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: