Fullt upp

Jag har fullt upp i huvudet! Allt detta med uppstarten av Firman. Det är så mycket jag inte vet och inte kan, fast det har jag ju aldrig behövt lära mig heller. Men jag är ju lite kontroll freak och tänker att det här ska jag ju kunna. Bombaderar kunnigt folk och känner mig som Anna 8 år och fattar inte matten! Men jag vill inte göra nått fel som jag sen får äta upp för att jag inte frågade 🙂

Idag ser det ut att bli kanon väder, så det blir till att vara på altanen och öva nya låten inför Tisdagens pass. Danne hade tänkt klippa gräsmattan vet jag. Efter klockan 18 drar vi till morsan, hon är på korttids i Övertorneå. Annika och Tomas ska oxå dit så vi blir ett gäng. Vår bil är ju inte den bästa så det blir bra att samåka ifall den brakar eller nått. Annars hade vi åkt med dom, tog för givet att Rasmus inte vill med, han brukar inte vilja det men helt plötsligt ville han det komma så då kan man inte säga nej. Det får bära eller brista med bilen. Men det går säkert bra…. intalar vi oss 🙂

Funderar på namn på Firman, det är fan inte lätt…. det ska vara nått som säger att det är jag, vad jag gör, som sticker ut, som är lätt att komma ihåg… och ordet zumba för man inte använda när man reggar eget. Nåväl, får fundera vidare på det. Nu när man har det i bakhuvudet så tittar man ju, letar på ett annat sätt….. och sen en logga?!

Hundvalparna växer och blir roligare och roligare att ha och göra med. De har börjat skälla, hoppar, går lite, morrar, de försöker sig på något som ser ut som bus. Så fiiiina, nu börjar man ana hur de blir 🙂

Här vilar mor och dotter ihop ❤

20170630_000317

Nä nu in på fb, checka hur världen mår och sen ut i solen

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: