Godmorning!

Sömnlös natt…. trött var jag men vaknade 02,30 med ett pojng sen, kände att jag var trött men kunde för det inte somna om! Så efter många försök hit och dit så tog jag kudden och gick på soffan! Somnade om efter 04 och sov till 07! Sedan har dagen varit hel vild. Hjälpt en fellow zin med lite länkar och tips, Pian kom med Jussas telefon som inte funkade som den skulle, matat djur och haft ut dom och lite om vart annat här.

Idag blir det att ha mitt uppdrag, sen PMU, banken och så Åsa som ska sommar städa i mina dreads 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: