Firman

Mycket att göra, mycket att fixa, mycket att tänka på. Var på banken igår och fixade företagskonto, bank giro, swish till företaget, e bokföring och allt sådant! Bank giro är faktiskt bra för det är som han sa Jussi, folk verkar ha svårt med en enkel överföring eller bara att betala in på någon annans konto! Det har jag ju märkt själv när folk ska betala till de zumba kontot jag hade. Måååånga har problem med det av någon anledning. Men nu blir det annorlunda ialf.

Idag ska jag och Nina ut på äventyr, vi ska och köpa kläder!!! Spännande, vi har ju ett litet uppdrag i sommar, ska bli riktigt kul. Söker förbrilt på nätet efter lite tips men hittar inget specifikt. Jag kan inte avslöja än vad vi ska göra, det blir kul, det blir nervöst men så häftigt!!!

Strong by zumba igår, 8 deltagare eller var vi 9? 3 färskingar, det är så roligt att fler vågar prova Strong, fick 2 nya för ett par veckor sedan och de har varit på varje pass sen dess. Folk ser att det är inte så jobbigt som man tror. Idag blir det vanlig zumba, så roligt. Där jobbar vi utav bara fan, svettas och har bara verkligen skit roligt ❤

Nu är det bråttom, Nina kommer strax!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: