Pool

Vi satte upp poolen igår. Vi sålde ju den gamla, den glädjer nu barn i Kukkola. Vi köpte ny, en mindre i diameter men djupare. Och det verkar mycket bättre. Ungarna är inte så mycket för att leka mer i poolen utan mer chilla, dyka och flyta. Idag ska väl Danne börja med värmarna, de ska ju oxå upp på taket.

Skillnad på den nya och den gamla, den gamla är 4,55 i diameter och tror den var antingen 86 cm el 91 djup. den nya är 3,66 och 1,22 cm djup.

När vi höll på med poolen satt en humla på en påse bredvid poolen hela tiden, den var inte rädd och brydde sig inte om att vi gick där hela tiden. Danne tog den sedan och flyttade på den. Den satt på altan räcket hela kvällen och tillät sig bli fotad i alla vinklar. Idag var den på altan golvet. Jag skulle ut och ge den lite näring men då var den borta. Så antingen gick den och gömde sig eller så flög den iväg. Läste lite om varför den var så konstig, men det har varit kallt och den är nog påverkad av det kalla vädret. Det är ingen vanlig humla som vi ser här uppe, det är en nog en stenhumla eller kanske en tjuvhumla, ingen av dom ska egentligen finnas så här högt upp. Vi googlade på den ef den såg annorlunda ut och var så stooor! Den var över 2 cm närmare tre säkert. I början av Maj hade vi oxå en stooor inne i huset, den var så jäkla stor så jag var rädd för den. Den flög lågt och var redigt vimsig. Och det var nog en sån här för jag vet att jag tänkte då oxå att den såg så svart ut innan jag jagade ut den.

Men nog är det fan när man börjar mata humlorna oxå!

20170625_093642

Vindruvor i liiite vatten tänkte jag att den kunde lapa i sig för att hitta lite styrka och flyga iväg.

Inbrott på Apoteket midsommarnatten, en dikes körning i rondellen vid OK och Ikano huset. Djupt jäkla dike, av bilen syntes bara taket vid vägbanan.

Ja ja nu ska jag inta min shake och sen kläd på mig, in på fb en sväng och kolla läget.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: