Rensar

Rensar i min dator, jag ska föra över allt till min externa hårddisk. Den funkar ju inte världsbäst datorn så innan något kraschar så är det bäst att göra det.

Midsommar var lugn och stillsam som vanligt. Vi var först i Seskis och sen till Annika för att grilla och äta. Vi har ju valparna hemma så det blir inte så långa stunder att vara borta. Så här såg det ut 🙂

 

Sen har jag funderat vidare över priser på zumban och har en pris plan. Måste bara få ordning på allt! Usch känns pirrigt och ändå är det inte mycket att bry sig i 🙂 Men jag är ju ett litet kontroll freak, blir lite lätt stressad om jag tror att jag inte har koll!! Det är en del saker jag måste fixa nu, ett swisch nummer till firman, ett nytt konto osv…. ja ja men det ordnar sig säkert 🙂

Nä nu ska jag ta tag i dagen, fint väder, vi kan börja med stora poolen idag!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: