Terminal på gång

Snart kan jag ha mina första pass med mitt eget företag. Jag har beställt en terminal så jag kan ta kort, den kommer idag eller på måndag. Jag måste kunna fakturera, så det håller jag på att titta på just nu. Jag planerar en liten överraskning till mina kunder som kommer inom kort. Höstens Gold planeras för fullt, håller på att ta ut låtar till det, har redan några, jag hittade warm ups förra veckan så det är lugnt. Mina kids grupper är under planering… men de startar jag inte samtidigt som Gold och sen vet jag inte hur schemat blir för oss heller så jag avvaktar lite innan jag lägger ut datum för det. Jag har fått flera förfrågningar sen det blev klart att jag har firma så det rullar på. Jätte roligt 🙂

Det är lite pirrigt detta med firman, jag känner nu inte så press på att tjäna en massa pengar, jag har ju jobb annars men just att jag gör rätt!!! Skatter som ska betalas, momser och deklarationer, jag har ju alltid hatat siffror!!! Men jag lär väl mig allt eftersom. Jag har haft en jätte bra hemsida om just att starta upp som jag läst lite på och han skriver killen som har sidan, stressa inte med att kunna allt direkt man lär sig när man behöver det och så är det nog. Men just detta med priser, det måste blir klart omgående, det är ju det att nästan hälften av det jag tar går i skatter och andra avgifter! Rätt grymt eller hur. I Sverige får man inte tjäna pengar…. måste prata lite med mina zumbisar i Luleå som har firma där. Hur mycket tar de /pass, 10 kort, 15 kort?? Far de ut till företag hur mycket tar de då? Jag har en massa frågor! Men samma priser som de har där kan jag inte riktigt ha, de är dyrare i Luleå än här, de har ju betydligt mer folk att tillgå än i lilla Haparanda.

Valparna mår bra, de växer och frodas, Dessie mår oxå jätte bra nu. Febern är nere och hon blir piggare och piggare för varje dag. Igår kom hon upp bredvid mig i soffan en stund. Hon låg med mig där en halv timme kanske. Hon går undan i lådan från valparna så hon får vara i fred. Men så fort de piper så är hon där och matar och putsar. Om någon valp är på villovägar så piper hon för att den ska kunna lokalisera henne och komma åt rätt håll, tänk vad naturen är otrolig ändå. Tänk vad de instinktivt vet!

Sista arbetsdagen idag, jobbar en kort kväll sen är det SEMESTER, underbart! Jag är i verkligt behov av att vara ledig, jag känner att allt det som varit på jobbet och med jobbet har tagit på en otroligt. Det har varit tjaffsigt lite av och till och jag känner ingen samhörighet längre med vår grupp, jag som flyter lite utanför. Jag står för det jag tycker, jag står för det jag vill, jag pratar för mig. Men jag har nog kanske ett lite annorlunda tänk… jag vet inte och uppriktigt sagt, numer så bryr jag mig inte heller. Sen allt detta med schemat…. alltså bara tankern gör att det rör till i magen, vi vet ju inget, ingen svarar heller på frågor, för jag tror inte politikerna själva vetJag gör mitt när jag är där och försöker göra det på bästa sätt men inget utöver, det är bra så. Så kanske när man fått vara ledig och återhämtat sig så kommer man tillbaka med nya krafter och ett nytt tänk kring allt

Ja ja men nu ska jag vara ledig…. och i hela 4 veckor! Under denna tid så ska jag sätta igång min firma, få den att rulla, lära mig det jag just nu behöver veta. Spännande saker under CMM på gång, det ska bli kul. Jag och Nina ska till Kemi och shoppa lite kläder. Det ska blir hur kul som helst. Så sommaren blir spännande 🙂

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Minna
  Jun 23, 2017 @ 01:09:41

  Syrran kan ju hjälpa dig med alla siffror😊👍.

  Det kommer att bli hur bra som helst…13-14/7 menar jag👊🌞👍😘

  Svara

  • wiccans
   Jun 23, 2017 @ 08:19:50

   Jo hon hjälper mig med siffrorna och sen det andra jaaa nervöst men så spännande och så jälva kuuuul 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: