Äntligen

Efter 3 nätters vakande kom dom! Danne skulle sova på soffan denna gång så jag får vila ut. Vid 03 var jag upp och tittade till Dessie, inget och hon var lugn. Strax efter 04 ringde Danne, det var förlossning, 5 hade kommit, en var död. Den var jätte liten och verkade inte vara riktigt utvecklad. En ser ut att bli kevetgörgad, de tre andra är svarta, en som Dessie o 3 med vitt på magen. Efter en timme kommer en till, en brun färgad och jag tror det finns ännu en! Och i skrivande stund fick jag kasta mobilen för nu kom 6an! Får se då om det kommer fler…. tycker jag känner ännu en om det inte e livmodern jag känner.

Dom är starka och verkar välmående och Dessie är en jätte duktig mamma ❤

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Jun 13, 2017 @ 09:34:08

  Härligt, man blir glad av se detta, hoppas att allt går väl för de som är kvar även framöver. Hon har starka gener, Dessie. Har ni några valpar tingade ännu?, men ni kanske inte vill bli av med dem alla?

  Svara

  • wiccans
   Jun 14, 2017 @ 08:19:54

   Det är flera som anmält sitt intresse på valparna men jag har inte låtit någon bestämma sig för att den vill jag ha. Man måste först se att de växer och att de är friska. Nej vi behåller ingen själv, det räcker så bra med de odågor vi har 🙂

   Svara

 2. Åsa Tornin
  Jun 13, 2017 @ 10:16:20

  Åh vad mysigt. Kikar förbi nån dag ❤

  Svara

 3. Åsa Tornin
  Jun 14, 2017 @ 11:48:53

  Om man blir erbjuden något som känns bättre än det man för tillfället arbetar med så är det bara att slå till 🤗 vi lever bara en gång och denna resa kommer att bli så intressant och utvecklande 🤗 man har så länge kvar till pensionen så man måste få ut det bästa av jobb situationen för då mår man som bäst 🤗

  Svara

 4. wiccans
  Jun 14, 2017 @ 12:39:21

  Låter som en riktigt bra plan 🙂

  Svara

 5. wiccans
  Jun 14, 2017 @ 12:40:22

  Så rättÅsa Ang jobbet, det är bara att slå till 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: