Jaha ja

Inga valpar än, vi väntar och väntar. Jag har sovit andra natten på soffan, det är ju inte så skönt man vaknar hela tiden och när du sedan stiger upp så är man inte speciellt utvilad inte! Idag blir det samma maraton pass som igår, 11-21,30. Ja vi börjar ju 10 men tar rasten före. Vi har svårt annars att ta rasten mitt på dagen, vi kanske är ute och gör något och då måste man börja åka hem för att någon ska ha rast.

Solen skiner än, det känns varmare idag än vad det gjorde igår. Det var varmt det var det men det blåste lite och vindarna var inte sköna. Vi var ut till Seskarö och grillade med gänget skönt i solen men vindarna gjorde att det var mindre skönt. Man känner att det bara varit varmt i några dagar.

Jag ska gå igenom mina nya koreo idag innan jobbet, måste hinna öva lite på den. Sen kolla att allt är med i poolen, vi sålde den igår. Jag har beställt en ny pool, en med mindre diameter men djupare än den vi hade. Ungarna leker ju inte på det viset mer i poolen som de gjorde tidigare. Förra året badade inte Rasmus många gånger, Savannah var inte heller i lika mkt som hon brukar. Så vi beslutade att ta en med mindre diameter, den andra tog upp nästan hela området vid den lilla altanen. Det ska bli skönt att får mer plats. Den vi hade var 457x 91cm den här är 366×122 cm. Den nya är på väg hemåt har jag fått mess om, roligt!

Hmmm var ut nu, solen har gått i moln och det var genast kallare!!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: