Börjar närma sig!

Det börjar närma sig för Dessie, hon började slemma igår lite grann. Hon är gnäller och gnyr, valparna tar upp hela hunden, hon ser ut som en säl!!! Det är inte mycket rörelse i henne mer. Jag har sovit med henne på soffan i natt, det är nog på G om några dagar. Jag vill vara med henne nu efter att slemmet kommit så går det ca 1-2 dagar. Hon mådde illa igår och ville inte äta, det samma idag, hon har ingen direkt matlust. Hon börjar äta efter en stund men det går trögt. Hon är lite för tidig, det har gått 61-64 dagar men allt inom 58-68 dagar räknas som normalt. Det har gått 58 dagar idag. Valplådan är klar, allt är förberett med sax, handdukar, papper, påsar, handsprit, våg och block! Det är bara att sätta igång, det enda jag behöver nu ta reda på är att ha telefon numret till veterinär klart i mobilen, det tror jag att jag har måste bara kolla upp att det är rätt.

Alltså vad bra det gick för mina zumba kids igår, de var helt fantastiska, återigen, de är så duktiga. Repetitionerna innan kan kännsa som att oh my gooooood, hur ska detta gå. Men när vi uppträder då är de skärpta och gör så jäkla bra ifrån sig, otroliga! Jag är världens mest stolta Zumba Fröken 🙂 Jag har inga egan foton som vanligt, men Danne fotade lite så jag ska kolla vad han har sen brukar föräldrarna sprida lite bilder oxå 🙂 Snottar när jag hittar och lägger ut senare.

Idag blir det jobb hela dagen, börjar kl 11 och slutar 21,30!!! Det är hela dagen det, fast jag och Berttan en av tjejerna som jobbar på en annan bostad tänkte att vi åker ut och grillar eller nått med gänget, de vi nu får med. Dagen går fortare när man gör något.

Ja ja nu ska jag kolla upp en koreo till tisdagen, har ju lite zumba jobb att göra 🙂

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: